Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 1 iunie 2023. Dublă de vis de la Roland Garros

Biletul Zilei AZI 1 iunie 2023. Dublă de vis de la Roland Garros

Pariuri sportive

Comentarii

Duelurile din turul secund continuă la Roland Garros, iar Biletul Zilei de joi este compus din două meciuri alese de pe tabloul masculin. Aslan Karatsev şi Frances Tiafoe se vor duela pentru prima dată în circuitul ATP, în timp ce Tommy Paul şi Nicolas Jarry vor avea şansa de a se întâlni pentru a treia oară într-un meci direct.

Biletul Zilei AZI 1 iunie 2023

Rotiri Gratuite la Betano pentru clientii noi pe intreaga perioada a lunii Iunie. Aslan Karatsev vine cu un moral ideal înaintea partidei din turul secund de la Roland Garros, după ce a câştigat meciurile din calificări fără să cedeze vreun set. Duelul din primul tur, jucat contra australianului Alexei Popyrin, care era cotat cu prima şansă la victorie şi a avut meciuri mai bune decât Karatsev pe zgură, a adus un succes în numai patru seturi pentru sportivul rus, care şi-a depăşit cea mai bună performanţă de pe zgura pariziană, reuşind pentru prima oară să treacă de turul secund. Aflat pe locul 62 în ierarhia ATP, Karatsev va înfrunta unul dintre favoriţii pentru un parcurs cât mai lung la Paris, Frances Tiafoe, care ocupă locul 12 ATP.

Câştigător al turneului de la Houston la începutul lunii aprilie, Tiafoe nu a impresionat la turneele din Spania, fiind eliminat în al treilea tur la Barcelona de Emil Ruusuvuori (6-4, 6-7, 6-4), la Madrid de Pedro Cachin (6-1, 7-6), iar la Roma de Lorenzo Musetti (5-7, 6-4, 6-3). Pauza de după turneul de la Roma a fost benefică, deoarece victoria din primul tur, în faţa sârbului Filip Krajinovic (3-6, 4-6, 2-6) a fost convingătoare. Aşteptările sunt mari din partea americanului, care are nevoie de rezultate bune şi pe zgură pentru a pătrunde în top 10 ATP. Eliminat în primul tur anul trecut, Tiafoe are şansa să îşi depăşească cea mai bună performanţă la Roland Garros, precum adversarul de astăzi. Sportivul din Statele Unite are de partea sa clasamentul ATP, precum şi forma mult mai bună din acest an, care a adus ascensiunea sa. Vom paria pe victoria lui Tiafoe şi obţinem o cotă generoasă de 1.90.

Jarry, fără victorie în faţa lui Tommy Paul

Pe site-ul lui Andrei Dumitru gasesti o multime de alte pronosticuri. Duelul Paul – Jarry este dominat de american, care a câştigat ambele întâlniri avute în faţa sportivului din Chile, care au ceva timp de când s-au jucat. Prima partidă directă a avut loc în 2014, în optimile de la Vero Beach, când Paul s-a impus în trei seturi, iar cel mai recent meci dintre cei doi tenismeni a fost pe hard, în cadrul calificărilor de la Adelaide, tot Tommy Paul având câştig de cauză, în minimum de seturi. Tommy Paul, aflat pe locul 17 ATP, a trecut în primul tur de elveţianul Dominic Stricker, în numai trei seturi (6-3, 6-2, 6-4), iar acel succes reprezintă abia al doilea meci în care americanul triumfă la un turneu important. Realizările lui Tommy Paul pe zgură nu sunt de lăudat, deoarece a pierdut în optimi la Houston (beneficiind de un tur liber). La Madrid a cedat în faţa rusului Roman Safiullin (3-6, 6-7). Următorul turneu a fost unul de tip Challenger, unde a ajuns până în finală, pierdută, în detrimentul lui Andy Murray (6-2, 1-6, 2-6). Nici aerul din Italia nu i-a priit lui Paul, care a fost eliminat, din nou, în primul tur, de data aceasta de Cristian Garin. Ultimul turneu la care a participat a adus şi un parcurs mai lung, numai până sferturi, pierzând în detrimentul compatriotului Brandon Nakashima (3-6, 6-7). Chiar dacă casele de pariuri în cotează cu prima şansă la un succes pe Tommy Paul, Nicolas Jarry este într-o formă ideală. Câştigător la ultimul turneu la care a luat parte, cel de la Geneva, sportivul aflat pe locul 35 în ierarhia ATP nu a avut emoţii în duelul din turul precedent, în care l-a surclasat în trei seturi pe bolivianul Hugo Dellien (6-4, 6-4, 6-2). Jarry are şansa să obţină primul succes împotriva lui Tommy Paul, forma americanului nefiind cea mai bună. Propunem pariul „Ambii jucători să câştige un set”, un pronostic care poate fi câştigător cu uşurinţă şi are cota 1.42.

Biletul Zilei 1 iunie 2023

Aslan Karatsev – Frances Tiafoe – 2 @ 1.90
Tommy Paul – Nicolas Jarry – Ambii jucători să câştige un set @ 1.42

Curs final: 2.69

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare