Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 20 septembrie 2023. Dublă din Liga Campionilor pentru profit

Biletul Zilei AZI 20 septembrie 2023. Dublă din Liga Campionilor pentru profit

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de miercuri, 20 septembrie, este alcătuit din două meciuri din cadrul grupelor Champions League. Arsenal – PSV Eindhoven, respectiv Real Madrid – Union Berlin sunt partidele alese, iar cota totală a biletului nostru este 2.24.

Biletul Zilei AZI 20 septembrie 2023

Vezi ce bonus fără depunere ai la Superbet în perioada lunii Septembrie dacă accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. Deschidem biletul cu partida dintre Arsenal şi PSV, pe care îl putem numi un „clasic” în cadrul competiţiilor, istoria partidelor directe fiind bogată. Perioada de glorie a celor două echipe a fost la începutul anilor 2000, atunci când s-au întâlnit de mai multe ori în grupele competiţiei, dar şi în fazele eliminatorii. Ultimele confruntări au avut loc în Europa League, mai exact în faza grupelor din cadrul ediţiei precedente, atunci când fiecare echipă şi-a câştigat partida de pe teren propriu. Arsenal a ratat titlul în ultimele etape de campionat, deşi a condus o mare parte din sezon campionatul din Anglia. PSV a terminat pe locul doi în Olanda, iar în play-off a trecut de Rangers, cu scorul 7-3 la general, după o dublă pe care a dominat-o de la un capăt la altul, iar acum va avea de înfruntat cu totul alte adversare, de un alt calibru. Arsenal a început excelent sezonul, cu patru victorii şi un singur egal, iar astăzi este mare favorită la adjudecarea celor trei puncte puse în joc. Astfel, mizăm pe victoria tunarilor şi obţinem cota 1.40, una pe care o putem juca cu încredere şi pe un bilet multiplu.          

Biletul Zilei AZI 20 septembrie 2023

Andrei Dumitru are o mulţime de alte pronosticuri pe site-ul său. Real Madrid – Union Berlin este celălalt meci propus pentru Biletul Zilei, o partidă din grupa C, din care mai fac parte Napoli şi Braga. Real Madrid a ajuns până în semifinalele ediţiei precedente, fiind eliminată de câştigătoarea competiţiei, Manchester City. Stagiunea curentă se anunţă diferită pentru madrileni, care vor ataca fiecare trofeu, iar grupa pe care o au în prezent este abordabilă, mai ales că singurul adversar de top este Napoli. Union Berlin trece prin cea mai bună perioadă de la înfiinţare, iar calificarea în grupele Ligii reprezintă un bonus al perseverenţei conducerii clubului berlinez. Real Madrid nu ar trebui să aibă emoţii în meciul de miercuri seara, iar pariul firesc va fi pe victoria grupării „Los Blancos” şi că se vor marca cel puţin două goluri, pentru cota 1.60, care ne completează biletul.  

Biletul Zilei 20 septembrie 2023

Arsenal – PSV Eindhoven – 1 @ 1.40
Real Madrid – Union Berlin – 1 & Peste 1.5 goluri @ 1.60      
Curs final: 2.24 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare