Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 22 august 2023. Grupele Champions League, destinaţia finală

Biletul Zilei AZI 22 august 2023. Grupele Champions League, destinaţia finală

Pariuri sportive

Comentarii

Mirajul Ligii Campionilor atrage echipele implicate în preliminarii. Bonusurile financiare, precum şi şansa de a te duela cu cele mai bune formaţii din lume sunt obiectivele pentru care se vor lupta ultimele echipe rămase în play-off. Biletul Zilei de marţi este alcătuit din partidele dintre Rangers şi PSV Eindhoven, respectiv Royal Antwerp versus AEK Atena.

Biletul Zilei AZI 22 august 2023

Bonus fără depunere la Betano în luna August dacă eşti client nou. Rangers şi PSV se vor lupta pentru un loc în grupele Champions League din nou, după ce s-au întâlnit şi în stagiunea anterioară, tot în faza play-offului. Rangers a avut câştig de cauză şi s-a calificat în grupe, unde nu a reuşit să strângă vreun punct, iar acum olandezii vor dori să îşi ia revanşa. Rangers a avut mult de tras în turul precedent, duelându-se cu elveţienii de la Servette, de care au trecut cu 3-2 la general, după 2-1 pe Ibrox şi 1-1 în Elveţia. PSV a câştigat toate meciurile din acest sezon, inclusiv manşele cu Sturm Graz, 4-1 în Olanda şi 1-3 în Austria. Raportându-ne la loturile celor două formaţii, PSV Eindhoven este superioară, iar balanţa se înclină mult în favoarea grupării oaspete, care are şi o formă sportivă de temut. Astfel, ne aşteptăm la un meci deschis, cu multe goluri şi spectacol, iar pariul pe care l-am ales este „Ambele echipe marchează sau Peste 2.5 goluri”, pentru cota 1.42.     

Biletul Zilei AZI 22 august 2023

Andrei Dumitru îţi propune alte pronosticuri pe site-ul său. Continuăm cu manşa tur dintre Antwerp şi AEK Atena, campioanele din Belgia şi Grecia. Antwerp a triumfat în Supercupa Belgiei, însă nu a prestat cel mai bun fotbal în Juliper Pro League, unde a câştigat numai două din primele patru etape disputate. AEK Atena, în schimb, nu are parte de jocurile din campionat, jucând doar în dubla cu Dinamo Zagreb, de care a trecut cu 4-3 la general. Antwerp are un mare plus, pentru că are mai multe meciuri disputate, iar ritmul în meciurile europene este extrem de important. Un rezultat pozitiv în prima manşă este crucial pentru belgieni, iar pronosticul pe care ne bazăm este „1X”, un pariu logic, în favoarea echipei care are de partea sa mai multe minute de joc pe teren în acest start de sezon, precum şi publicul.     

Biletul Zilei 22 august 2023

Rangers – PSV Eindhoven GG sau 3+ @ 1.42
Royal Antwerp – AEK Atena 1X @ 1.37   
Curs final: 1.94

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare