Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 24 august 2023. Europa League, tărâmul cotelor de succes

Biletul Zilei AZI 24 august 2023. Europa League, tărâmul cotelor de succes

Pariuri sportive

Comentarii

Play-offul Europa League propune câteva partide extrem de interesante, în cadrul cărora vor fi implicate echipe din campionate puternice ale Europei. Biletul Zilei de joi este alcătuit din două meciuri în care formaţiile gazdă sunt favorite, cota totală obţinută fiind 2.43.

Biletul Zilei AZI 24 august 2023

Bonus la ]nregistrare la Maxbet pentru orice client nou pasionat de pariuri sportive. Deschidem biletul cu un duel extrem de interesant la prima vedere, între Royale Union SG şi FC Lugano, echipe din două campionate bine cotate din Europa. Belgienii de la Royale Union au ratat titlul în ultima etapă, iar acum vor juca doar în preliminariile Europa League, după ce în ediţia precedentă au realizat performanţe importante, câştigând grupa din care au făcut parte şi au ajuns până în sferturile de finală ale competiţiei. Mai mult, gazdele au debutat cu dreptul şi în noua ediţie de Juliper Pro League, după ce au câştigat primele trei partide şi au pierdut numai una, chiar în week-end, în deplasarea de la KV Mechelen, scor 4-0. FC Lugano a fost eliminată încă din preliminariile Conference League în sezonul trecut, iar acum va juca în preliminariile Europa League, în urma locului 3 obţinut la finalul stagiunii anterioare în Superliga Elveţiei. Lugano, de altfel, a debutat cu trei victorii şi un eşec în primele patru runde de campionat, şi s-a impus şi în partida de cupă cu modesta Gunzwil (0-7). Belgienii au şanse mari să treacă de acest tur preliminar fără mari emoţii, iar o victorie la o diferenţă de scor confortabilă pe teren propriu este ideală. Astfel, pariem pe victoria celor de la Royale Union şi obţinem cota 1.55.

Biletul Zilei AZI 24 august 2023

Andrei Dumitru este un tipster profesionist care ofera pronosticuri din campionatele de top. Continuăm cu un meci mult mai dezechilibrat la prima vedere, cel dintre LASK Linz şi campioana Bosniei, Zrinjski. LASK Linz a terminat pe podium stagiunea precedentă de campionat în Austria, iar locul al treilea i-a asigurat prezenţa în play-offul Europa League. După un început destul de inconstant de sezon, în care a reuşit un singur succes în primele patru runde de campionat, formaţia din Linz trebuie să fie concentrată pe manşa tur a play-offului Europa League, care poate schimba radical soarta sezonului curent. Adversara nu este de temut, Zrinjski fiind eliminată încă din turul al doilea al preliminariilor Ligii Campionilor, iar în turul al treilea Europa League a trecut de Breidablik, cu 6-3 la general. LASK Linz trebuie să îşi respecte statutul de favorită şi să câştige calificarea în timpul regulamentar, aşa că un prim pas este o victorie în prima manşă, în faţa propriilor suporteri. Cota pe care bookmakerii o oferă pentru victoria gazdelor este 1.57, de care vom profita şi o vom adăuga pe bilet.

Biletul Zilei 24 august 2023

Royale Union SG – FC Lugano  1 @ 1.55
LASK Linz – Zrinjski 1 @ 1.57     
Curs final: 2.43

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare