Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 28 septembrie 2023. Triplează banii cu numai două meciuri

Biletul Zilei AZI 28 septembrie 2023. Triplează banii cu numai două meciuri

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de joi are cota 2.93, cu numai două meciuri, unul din Cupa României şi unul din La Liga. CFR Cluj se va deplasa la Alexandria pentru duelul cu formaţia locală, iar Atletico Madrid va juca în deplasare la Osasuna.

Biletul Zilei AZI 28 septembrie 2023

Bonus la înregistrare la Superbet disponibil pe site-ul lui Andrei Dumitru până pe 4 octombrie. Începem cu partida dintre CSM Alexandria şi CFR Cluj, care fac parte din grupa B a Cupei României. CSM Alexandria a promovat la finalul sezonului trecut în divizia secundă din România, iar calificarea în grupele Cupei României a obţinut-o după ce a trecut de CSM Slatina (1-0) şi Concordia Chiajna (1-0) în tururile anterioare. Acum, misiunea grupării din judeţul Teleorman va fi extrem de dificilă, deoarece va avea de înfruntat echipe de primă divizie şi pe CSA Steaua, care s-a luptat pentru primele trei locuri în al doilea eşalon. CFR Cluj se deplasează la Alexandria după eşecul de pe terenul Rapidului, în cadrul ultimei etape de campionat, scor 3-1. Clujenii îşi menţin poziţia secundă în clasament, iar un rezultat pozitiv pe terenul divizionarei secunde ar reprezenta un mare plus, deoarece următoarele două partide din grupe vor fi contra Universităţii Cluj şi Rapidului. Astfel, mizăm pe victoria oaspeţilor, iar cota pe care o câştigăm este 1.65, una excelentă de jucat pe un bilet multiplu.  

Biletul Zilei AZI 28 septembrie 2023

Andrei Dumitru îţi propune alte pronosticuri din Cupa României pe site-ul său. Continuăm cu duelul dintre Osasuna şi Atletico Madrid, partidă din cadrul rundei a şaptea din La Liga. Osasuna ocupă locul 12 în campionat, cu şapte puncte acumulate după şase runde disputate (V2, E1, Î3), iar startul stagiunii curente nu este conform aşteptărilor. Gazdele au ratat cel mai important obiectiv al verii, calificarea în grupele Europa Conference League, după ce au fost eliminate din play-off-ul competiţiei de Club Brugge, cu scorul 4-3 la general. Adversara de astăzi a Osasunei este Atletico Madrid, care vine după victoria impresionantă din derby-ul cu Real Madrid, de acum o rundă. Impresionantă este victoria formaţiei oaspete, deoarece forma Realului nu anunţa un aşa joc slab contra rivalei din oraş, aşa că meritele echipei pregătite de Diego Simeone sunt mari. Atletico Madrid a câştigat ultimele 10 partide disputate contra Osasunei în La Liga, iar cota pe care pariul „Pauză sau final 2”, cel pe care l-am ales pentru acest meci, este 1.78, una foarte mare şi ideală de jucat.       

Biletul Zilei 28 septembrie 2023

CSM Alexandria – CFR Cluj 2 @ 1.65
Osasuna – Atletico Madrid Pauză sau final 2 @ 1.78 
Curs final: 2.93 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare