Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone a dezvăluit cum şi-a motivat jucătorii înainte de meciul cu Poli Iaşi: „Le-am vorbit despre CFR”

Bogdan Andone a dezvăluit cum şi-a motivat jucătorii înainte de meciul cu Poli Iaşi: „Le-am vorbit despre CFR”

Superliga

Comentarii

FC Voluntari s-a impus pe terenului lui Poli Iaşi cu scorul de 1-0.

Voluntari a răsuflat uşor după victoria din Copou. Trupa lui Bogdan Andone s-a îndepărtat de zona periculoasă din play-out, care duce la retrogradarea în eşalonul secund.

Andone a trăit la intensitate maximă meciul şi a mărturisit ce metodă a folosit pentru a-şi motiva jucătorii.

„E foarte important că am reuşit să nu luăm gol azi. Băieţii merită felicitări pentru atitudinea pe care au avut-o. Ieri le-am dat exemplul CFR-ului la sedinţa pe care am avut-o. Cum au jucat ei în meciul cu FC Botoşani. A fost extrem de pragmatică, scopul scuză mijloacele, ei şi-au atins scopul ieri şi asta am cerut şi eu azi.

Noi avem un plus de calitate, aici s-a făcut diferenţa azi. Diferenţa trebuie să o facă calitatea noastra individuală, asta le-am zis. Baieţii au facut meciuri foarte bune şi în trecut şi trebuie să continuăm. Mai avem multe meciuri până la sfărşit şi trebuie să continuăm pe aceeaşi linie. Răsuflăm puţin uşuraţi după victoria asta.

A fost o presiune mare. Ce s-a întâmplat din ianuarie până acum a fost foarte dificil, incredibil.. de asta jucătorii merită toate felicitările. (n.r. Despre următorul meci cu Viitorul) Noi avem nevoie de puncte, ei au nevoie de puncte. De când a revenit Hagi cred că au revenit la ce ştiu ei foarte bine să facă”, a declarat Andone după meciul de la Iaşi.

Poli Iaşi este pe locul 9 în play-out, cu 14 puncte. Luni, echipa se va duela cu Chindia Târgovişte de la ora 15:00.

Afla mai multe despre: bogdan andonevoluntari 

viewscnt
Articole similare