Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Cosmescu a ironizat unul dintre fotbaliştii momentului din Superligă. ”Îţi dai seama cât de jos am ajuns” | EXCLUSIV

Bogdan Cosmescu a ironizat unul dintre fotbaliştii momentului din Superligă. ”Îţi dai seama cât de jos am ajuns” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dan Nistor traversează poate cea mai bună formă din cariera sa. Mijlocaşul Universităţii Cluj a marcat şapte goluri în 11 meciuri în acest sezon, însă nu l-a impresionat pe Bogdan Cosmescu.

Nistor a marcat un gol de trei puncte în ultima etapă, în meciul pe care ”Şepcile Roşii” l-au câştigat contra lui Sepsi şi a ajuns la două reuşite consecutive, după ce în urmă cu o saptămână a înscris şi în poarta FCSB-ului.

Cosmescu nu e impresioant de Nistor. ”Îţi dai seama cât de jos am ajuns dacă el e exponentul tehnicii de pasare”

Invitat în studioul Orange Sport, Bogdan Cosmescu nu a fost impresionat de mijlocaşul Universităţii Cluj. Comentatorul a declarat că mijlocaşul Universităţii Cluj a ratat destul de multe pase în meciul cu Sepsi, însă a avut noroc de lipsa de inspiraţie a jucătorilor covăsneni, care nu au reuşit să profite de stângăciile sale.

”Aoleu! A dat Nistor nişte pase... M-a luat inima. Asta este semnul cât de jos am ajuns. Dacă Nistor, care are o pasă reuşită din 10 a ajuns exponentul tehncii de pasare din campionatul nostru. A dat nişte pase, i-a pus pe contraatac pe Sepsi de trei ori. Noroc că s-au împiedicat ăia, pentru că sunt deosebit de pricepuţi (n.r. ironic)”, a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

În vârstă de 35 de ani, Dan Nistor a mai evoluat la Inter Curtea de Argeş, CS Mioveni, Pandurii, Evian, CFR Cluj şi Universitatea Craiova. Este cotat de Transfermarkt la 350.000 de euro.

Noi declaraţii marca Dan Nistor! A vorbit despre Ioan Ovidiu Sabău: "Nu-i dau cu trafaletul, cum zicem noi"

Dan Nistor a transformat un penalty pe finalul partidei şi a deschis scorul, marcând al şaptelea gol stagional, iar după meci a vorbit despre Ioan Ovidiu Sabău, cel care a revenit cu succes pe banca ardelenilor. 

”Suntem bucuroşi, e prima victorie acasă. Am întâlnit o echipă mega defensivă, mai aveau un pic şi se apărau cu banca de rezerve. A fost greu să-i desfacem, dar e o victorie foarte importantă, ne dă moral.

Nu-i dau cu trafaletul, cum zicem noi, nu-l perii, dar revenirea domnului Sabău e atuul nostru. Se pune la mintea noastră, e cu noi tot timpul, ne încurajează, ăsta e plusul nostru. Mă simt bine, dar e mai puţin important cine marchează. Mi-aş fi dorit să nu vină pauza, dar asta este”, a spus Nistor.

 

Afla mai multe despre: ”u” clujsuperligăbogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare