Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Vintilă a confirmat plecarea lui Planic de la FCSB: "Era un jucător important pentru noi, dar e problema lui dacă a ales această cale". Antrenorul a anunţat şi două reveniri

Bogdan Vintilă a confirmat plecarea lui Planic de la FCSB: "Era un jucător important pentru noi, dar e problema lui dacă a ales această cale". Antrenorul a anunţat şi două reveniri

FCSB

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, a confirmat plecarea fundaşului Bogdan Planic de la vicecampioana Ligii 1, dar a anunţat şi două reveniri.

FCSB a remizat cu Gaz Metan, scor 2-2, şi este la nouă puncte de liderul CFR Cluj.

"Matematic dacă mai sunt şanse noi ne jucăm şansa şi mergem să câştigăm în continuare. Nu pot spune după un meci că s-au terminat şansele la titlu. Sunt şanse, dar important e să câştigăm meciurile care urmează.

Încercăm să jucăm un fotbal bun şi să câştigăm. Eu consider că am făcut un fotbal bun după pandemie. Şi-au făcut bine treaba. Sunt mulţumit de ei. În prima repriză am jucat un fotbal bun, trebuia să mai marcăm o dată pentru a închide jocul.

Am doi jucători care revin sigur şi vom vedea mai departe", a declarat Bogdan Vintilă.

Vintilă confirmă plecarea lui Bogdan Planic de la FCSB

Bogdan Vintilă a confirmat plecarea fundaşului Bogdan Planic, care a decis să rezilieze unilateral contractul cu FCSB.

"Era un jucător important pentru noi, dar dacă a ales această cale e problema lui şi noi trebuie să ne vedem în continuare de drum şi consider că cei care vin din urmă pot face faţă cu brio la această echipă. Lotul pe care îl am la dispoziţie consider că e de ajuns zic eu".

Pentru FCSB urmează meciul de Cupă cu marea rivală Dinamo: "E un meci dintr-o dublă cu Dinamo. Îl tratăm serios şi vrem să câştigăm. Noi trebuie să jucăm orice meci la victorie, indiferent că e în Cupă sau în campionat. Vom aborda toate meciurile la victorie", a încheiat Vintilă.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare