Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Boloni e primul pe listă. Şi astăzi am discutat cu el”. Clubul din Liga 1 care este aproape de o mutare spectaculoasă

”Boloni e primul pe listă. Şi astăzi am discutat cu el”. Clubul din Liga 1 care este aproape de o mutare spectaculoasă

Superliga

Comentarii

Una dintre cele mai interesante echipe din Liga 1, din ultimii ani, este aproape să facă o mutare spectaculoasă: aducerea lui Ladislau Boloni.

 

Ajuns la 68 de ani, Ladislau Boloni ar putea bifa prima sa aventură ca antrenor în fotbalul românesc. Legendarul mijlocaş al Stelei este în negocieri avansate cu o echipă din Liga 1.

Sunt şanse mari ca cele două părţi să ajungă în următoarele zile la un numitor comun, mai ales că vine pauza internaţională.

Se anunţă o mutare spectaculoasă în Liga 1: ”Domnul Boloni este primul pe listă”

Ladislau Boloni este unul dintre cei mai valoroşi antrenori români, însă n-a antrenat niciodată în Liga 1. A făcut şcoala în Franţa, a debutat la Nancy şi apoi a mai lucrat pentru cluburi precum Sporting Lisabona, Rennais, AS Monaco, Standard Liege, PAOK Salonic sau Panathinaikos. De asemenea, a fost selecţionerul României în perioada iulie 2000 - iunie 2001.

Acum, Ladislau Boloni ar putea experimenta prima sa aventură ca antrenor în fotbalul Românesc. Fostul selecţioner al României este dorit cu insistenţă la Sepsi, după ce Leo Grozavu a fost demis din cauza rezultatelor slabe.

Cel mai mare fan al său este chiar patronul Laszlo Dioszegi, cel care doreşte de mai mulţi ani să reuşească să-l convingă pe Ladislau Boloni să vină la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Boloni este în prezent liber de contract şi Dioszegi susţine că există negocieri şi speră să reuşească să-l convingă. Ar fi una dintre cele mai spectaculoase mutări din Liga 1, din ultimii ani:

”Dică şi Gâlcă sunt pe listă. Pentru mine, domnul Boloni este primul pe listă. Eu discut cu el. Şi astăzi am discutat cu el. Aşteptăm să vedem ce se întâmplă în următoarele două-trei zile.

Pentru mine, Boloni e number one. Eu de trei-patru ani îl doresc. Îmi doresc să vină în campionatul României şi să aducă spiritul din Franţa sau din Belgia. O să vedem”, a recunoscut Laszlo Dioszegi pentru fanatik.ro.

Afla mai multe despre: ladislau boloni 

viewscnt
Articole similare