Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBA de la miezul nopţii. Starul naţionalei se transferă după România-Austria. Oferta colosală venită direct din La Liga

BOMBA de la miezul nopţii. Starul naţionalei se transferă după România-Austria. Oferta colosală venită direct din La Liga

Echipa națională

Comentarii

David Alaba, starul Austriei, naţională care s-a impus cu 1-0, miercuri seara, la Ploieşti, în faţa reprezentativei României, este foarte aproape de plecarea de la Bayern Munchen.

Bayern a reuşit să le prelungească înţelegerile lui Manuel Neuer şi lui Thomas Muller, însă şefii nu izbutesc să ajungă la o înţelegere cu David Alaba (28 de ani), fundaşul austriac crescut în propria academia. Fotbalistul vrea un salariu mult mai mare decât cel actual şi n-a bătut palma cu Bayern, iar actuala sa înţelegere expiră în vara lui 2021.

Alaba e un fotbalist polivalent, care poate juca fundaş stânga, fundaş central sau mijlocaş central, iar austriacul atrage multe priviri. Potrivit Bild, FC Barcelona, Real Madrid, PSG şi Juventus sunt interesate de transferul lui David Alaba, jucător care în ianuarie va intra în ultimele şase luni de contract cu Bayern Munchen.

David Alaba se află la echipa mare a lui Bayern din iunie 2011 şi de atunci a strâns 389 de meciuri, 31 de goluri şi 49 de pase de gol, dar şi trofee importante. Două Ligi ale Campionidavid allor, nouă titluri de campion cu Bayern, şase Cupe ale Germaniei, trei Supercupe ale Germaniei, două Supercupe ale Europei şi un Mondial al cluburilor.

  • 65.000.000 de euro este cota lui David Alaba, potrivit site-urilor de specialitate
  • 23 de trofee a câştigat Alaba cu Bayern Munchen

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalaaustria 

viewscnt
Articole similare