Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Ianis Hagi, capăt de drum la Rangers. O echipă din Serie A şi una din grupele Ligii Campionilor se luptă pentru semnătura sa

BOMBĂ! Ianis Hagi, capăt de drum la Rangers. O echipă din Serie A şi una din grupele Ligii Campionilor se luptă pentru semnătura sa

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (22 de ani) se apropie de finalul aventurii la Rangers FC, la doar un an după ce a semnat cu scoţienii. Două echipe se luptă pentru semntăura sa. După interesul celor de la Başakşehir, turcii care au jucat în grupele Ligii Campionilor acestui sezon, o altă echipă a intra pe fir pentru transferul fiului "Regelui". Sampdoria îl are şi ea pe listă pe Ianis Hagi.

Ianis Hagi, capăt de drum la Rangers. Sampdoria şi Başakşehir se luptă pentru semnătura fotbalistului lui Rangers!

Steven Gerrard l-a scos din graţiile sale pe Ianis Hagi, pe care nu-l mai foloseşte aproape deloc. Antrenorul lui Rangers l-a trecut pe banca de rezerve pe fiul lui Gică Hagi, iar situaţia nu e deloc una plăcută pentru fotbalistul român. La doar un an de la transferul său pe Ibrox Park, Ianis Hagi e aproape de finalul aventurii sale în Scoţia.

Presa din Italia scrie că Sampdoria, un club de tradiţie din Serie A, îl are pe lista de transferuri pe Ianis Hagi şi l-ar putea scăpa pe acesta de "coşmarul" de la Rangers. „Un fiu al artei pentru Sampdoria. Ultimul nume în atenţia lui Massimo Ferrero este Ianis Hagi, tânăr talentat şi fiul al miticului Gheorghe Hagi. În prezent se află la Glasgow Rangers, dar Steven Gerrard nu pare să îl mai vadă”, scriu cei de la clubdoria46.it.

În acest sezon, Ianis Hagi a jucat 1.289 de minute în 20 de meciuri la Rangers în toate competiţiile, timp în care a marcat de două ori şi a livrat opt pase de gol. Fiul "Regelui" a fost folosit mai mult în meciurile din Europa League de Steven Gerrard decât în partidele de campionat.

  • 4,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 3 - trei trofee a câştigat Ianis Hagi în carieră până acum, două cu Viitorul şi unul cu Genk
  • 2024 este anul în care expiră, în mod normal, contractul dintre Ianis Hagi şi Rangers FC

Italienii de la Sampdoria nu sunt singurul club interesat de Ianis Hagi. Turcii de la Başakşehir, echipă care a jucat în grupele Ligii Campionilor în acest sezon, îl are şi ea pe lista de transferuri pe Ianis Hagi. Presa din Turcia a scris în urmă cu câteva zile despre interesul lui Başakşehir pentru Ianis Hagi. Vestea că turcii îl vor pe Ianis vine la doar câteva zile după scandalul şi acuzaţiile de rasism în care a fost implicată brigada română de arbtiri condusă de Ovidiu Haţegan, la meciul PSG - Başakşehir.

Afla mai multe despre: ianis hagi transfer sampdoriasampdoria transfer ianis hagiianis hagi oferta sampdoriaianis hagi transfer basaksehir 

viewscnt
Articole similare