Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Kylian Mbappe şi-a decis viitorul şi a acceptat oferta! La ce echipă va juca în 2021

BOMBĂ! Kylian Mbappe şi-a decis viitorul şi a acceptat oferta! La ce echipă va juca în 2021

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe (22 de ani) şi-a decis viitorul şi a acceptat oferta de a rămâne la PSG, anunţă presa din Spania. Starul francez e un jucător-cheie la PSG şi şefii au tot încercat să-l convingă să rămână pe Parc des Princes, iar Kylian Mbappe s-a hotărât să accepte în cele din urma oferta şi să rămână în continuare la echipa din Paris.

Kylian Mbappe şi-a decis viitorul şi a acceptat oferta! Îşi va prelungi contractul cu PSG

Considerat de mulţi urmaşul lui Messi şi Ronaldo, Kylian Mbappe e ţinta multor cluburi importante din Europa, în frunte cu Real Madrid sau Liverpool. Situaţia contractuală a lui Mbappe la PSG le-a permis multora să spere că pot obţine semnătura lui Kylian Mbappe, însă se pare că starul francez şi-a decis deja viitorul. Diario Gol scrie că Mbappe a acceptat oferta de a rămane în continuare la PSG, alături de Neymar.

Contractul lui Kylian Mbappe se termină, în mod normal, în vara lui 2022. Potrivit zvonurilor din ultima vreme, campionul mondial şi-a dorit să plece pentru că avea nevoie de o nouă provocare, însă se pare că a avut loc o răsturnare de situaţie. Sursa citată mai sus scrie că Mbappe s-a decis să accepte să continue la PSG şi din vară încolo şi urmează să-şi pună semnătura pe un nou contract cu finalista Ligii Campionilor.

Preşedintele Nasser Al Khelaifi şi directorul sportiv, Leonardo, au reuşit să-l convingă pe Kylian Mbappe să semneze un nou contract cu PSG. Practic, lipseşte doar anunţul oficial care să confirme că Mbappe va continua la Paris.

Kylian Mbappe şi-a decis viitorul şi a acceptat oferta de a continua la PSG. Messi, rol-cheie în decizia francezului

Leo Messi (33 de ani) are o situaţie contractuală delicată la FC Barcelona şi va intra în ultima jumătate de an de contract pe Camp Nou, iar PSG a pregătit deja o ofertă cu care va încerca să-l convingă pe argentinian să se transfere în capitala Franţei. Diario Gol scrie că promisiunea că va împărţi vestiarul cu Messi în sezonul viitor a fost esenţială pentru Kylian Mbappe în decizia de a semna un nou contract cu PSG. Prietenul Neymar şi viitorul antrenor, conaţionalul argentinian Mauricio Pochettino, sunt atuurile celor de la Paris în posibilul transfer al lui Leo Messi de la FC Barcelona.

Afla mai multe despre: kylian mbappe oferta psgpsg oferta kylian mbappembappe viitor psgkylian mbappe psg viitor oferta 

viewscnt
Articole similare