Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ la CFR! Pleacă PERLA lui Petrescu, fotbalistul a recunoscut. Un nou şoc după transferul lui Arlauskis

BOMBĂ la CFR! Pleacă PERLA lui Petrescu, fotbalistul a recunoscut. Un nou şoc după transferul lui Arlauskis

Superliga

Comentarii

CFR Cluj poate suferi două pierderi uriaşe în vară, atunci când sezonul va lua sfârşit. Dan Petrescu îşi poate lua adio de la Giedrius Arlauskis, dorit de Besiktas, dar şi de la un jucător pentru care a insistat, odată cu revenirea în Gruia. Kevin Boli, împrumutat din China, a vorbit despre situaţia sa.

Kevin Boli este un fotbalist pentru care Dan Petrescu a insistat atât în prima perioadă la CFR Cluj, cât şi în a doua. Mai mult, “Bursucul” a fost cel care a cerut transferul fundaşului francez la Guizhou Hengfeng. Acum, CFR Cluj îl poate pierde, iar jucătorul a încercat să explice care va fi viitorul său.

CFR Cluj poate pierde încă un fotbalist, după Giedrius Arlauskis

Ascensiunea lui Kevin Boli a început odată cu transferul acestuia la Viitorul, club cu care a devenit campion al României în 2017. Francezul a devenit unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, iar în septembrie 2017 a fost trasferat la CFR Cluj, pentru 450.000 de euro. A devenit unul dintre preferaţii lui Dan Petrescu, iar antrenorul l-a adus şi în China, la Guizhou Hengfeng, care a achitat 2.5 milioane de euro, pentru transfer, în 2018.

Kevin Boli e doar împrumutat pe durata acestui sezon la CFR Cluj şi deja se gândeşte la viitorul său. Fundaşul susţine că nu-şi doreşte să se mai întoarcă la Guizhou Hengfeng şi că preferă un alt club din China: “Nu ştiam ce voi face odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus. După, cu atât mai puţin. Trebuia să mă întorc în China în iulie. Dacă sezonul se reia în România şi se va juca şi după luna iunie, atunci nu ştiu ce se va întâmpla.

Cei de la Guizhou nu contează pe mine. Aşadar, dacă nu aş găsi un alt club în China, ar fi o surpriză pentru mine să mă întorc la Guizhou. Cea mai bună soluţie ar fi să-mi caut un alt club”, a declarat Kevin Boli pentru Lucarne-opposee.fr.

CFR Cluj îl poate convinge să semneze, dar nu mai devreme de iarna acestui an

Kevin Boli mai are contract cu clubul chinez până în decembrie 2020 şi e greu de crezut că Guizhou va renunţa la o sumă de transfer, în condiţiile în care a plătit 2.5 milioane de euro pentru el. Singura şansă a campioanei României ar fi un nou împrumut.

Întrebat dacă CFR Cluj ar fi o soluţie, fundaşul central nu a exclus varianta rămânerii la campioana României: „Da. De ce nu? Mă simt bine.

Mereu am avut încredere în mine, dar e adăvarat că perioada petrecută în China a fost dificilă. Nu am fost integrat în echipă. Am fost lăsat pe margine de grup. Am căutat o scăpare şi am reuşit să vin în Europa, la CFR Cluj, dar foarte târziu, la începutul lunii septembrie în 2019. Am ratat pregătirea cu echipa şi am avut probleme fizice. Totuşi, am fost aruncat în luptă şi după 15 zile am jucat împotriva lui Lazio, în Europa League”, a mai spus apărătorul lui Dan Petrescu.

Fotbalistul lui CFR Cluj e cotat la 900.000 de euro, conform Transfermarkt.de. Sub comanda lui Dan Petrescu, Kevin Boli e aproape de un nou titlu în România. De asemenea, francezul a jucat în 19 partide, 13 în campionat şi 6 în Europa League. 

 

Afla mai multe despre: dan petrescukevin bolicfr clujcfr cluj transferurikevin boli cfr clujtransferuri cfr clujplecari cfr cluj 

viewscnt
Articole similare