Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bombă la Dinamo! Ce a făcut Pablo Cortacero după ce a luat clubul. Informaţii de necrezut pentru suporteri, care au aflat tot acum

Bombă la Dinamo! Ce a făcut Pablo Cortacero după ce a luat clubul. Informaţii de necrezut pentru suporteri, care au aflat tot acum
Comentarii

Dinamo a intrat într-o nouă eră, după venirea spaniolilor în conducerea clubului. Pablo Cortacero, cel care conduce proiectul grupului de investiţii Benel International, a anunţat şase schimbări majore prin care clubul va trece la următorul nivel, în viziunea noilor conducători. Sunt veşti cum nu se poate mai bune pentru suporterii lui Dinamo, după ce clubul a trecut prin ani dramatici.

Abia acum începe "revoluţia" la Dinamo! Organigramă nouă, birouri la CS Dinamo, magazin nou şi marketing, printre altele

După ani de suferinţă, Dinamo trece prin transformări totale. Iniţial, doar lotul a suferit modificări, dar spaniolii au venit, se pare, cu un plan bine pus la punct. Toate aceste modificări care vor fi aduse în clubul din "Ştefan cel Mare" au fost expuse, pe larg, de Pablo Cortacero. 

Într-un interviu acodat Doarromania.ro, spaniolul care a negociat cu Ionuţ Negoiţă vânzarea clubului a detaliat planul. Din declaraţiile lui Pablo Cortacero, Dinamo va avea o organigramă nouă, îşi va muta birourile la CS Dinamo, informaţie dezvăluită de Telekomsport.ro, dar va puncta şi la capitolul marketing: 

"Se va schimba totul. Va fi o structură complet nouă. Ne vom muta în alte birouri, vom crea un nou magazin al lui Dinamo, cred că în maxim două săptămâni ne vom muta cu totul. Magazinul cred că va fi gata săptămâna aceasta, vom crea o linie de marketing importantă, aşa cum merită Dinamo, iar la nivelul structurii clubului vom fi foarte organizaţi pe fiecare segment şi cu idei foarte clare. Directorul de marketing va fi spaniol, da", a declarat Cortacero. 

Academia lui Dinamo se va transforma sub comanda lui Marcos Rubino, anunţă Pablo Cortacero

Deşi au transferat în masă la prima echipă, "câinii" au obiective şi pe termen lung. Recent, Marcos Rubino a fost instalat ca Director al Centrului de Copii şi Juniori, iar Pablo Cortacero a anunţat ce model va fi implementat în "Ştefan cel Mare": 

"Ceea ce pot să spun este că avem un proiect ambiţios, vom munci de la Academie, vrem să implementăm propria noastră idee de joc, de la copilul care abia se apucă de fotbal, să ştie atunci când va ajunge la prima echipă filosofia de joc a lui Dinamo. Asta este ideea noastră. Vom crea o marcă a lui Dinamo care va da roade. Va fi puţin spaniolă, dar vom ţine cont că aici este o competiţie foarte dură, unde fiecare echipă poate câştiga, ne vom ocupa mult de alimentaţie, care este foarte importantă şi care aici în România la copii şi juniori şi în categoriile inferioare nu este controlat. Noi ne vom ocupa de asta foarte bine. Vom introduce o nouă metodologie, alimentaţie bună şi sigur proiectul nostru va fi de succes", a mai spus Cortacero pentru sursa citată. 

Pablo Cortacero a luat în braţe şi problema noului stadion Dinamo

"Ceea ce am aflat este că se vor apuca de el la finalul acestui an, proiectul este pregătit, trebuie să scoată la licitaţie şi ideea este să înceapă cât mai repede. Eu vreau să mă întâlnesc cu ministrul pentru a lua o decizie pentru că pentru noi este foarte important terenul. Dinamo trebuie să aibă un stadion propriu, un stadion unde să joace. Nu putem juca o zi pe Naţional Arena, o altă etapă pe Ştefan cel Mare, trebuie să avem casa noastră",  a adăgat Pablo Cortacero. 

În această perioadă, Dinamo a transferat aproape o întreagă echipă de start. Cosmin Contra i-a primit sub comanda sa pe: Adam Nemec, Janusz Gol, Vlad Achim, Borja Valle, Isma Lopez, Alexander Gonzalez, Rene Hinojo, Juan Camara şi Tomas Mejias.

Cortacero şi investitorii străini de la Dinamo, făcuţi praf! El e unul dintre puţinii contestatari ai proiectului: "De dat din gură, dăm toţi"

Afla mai multe despre: dinamopablo cotacerodinamo bucurestipablo cortacero dinamo bucurestischimbari dinamoproiect dinamo bucurestiproiect pablo cortacero dinamo bucurestitransferuri dinamocosmin contrarufo collado dinamo 

viewscnt
Articole similare