Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Manchester United îl schimbă pe Solskjaer cu un fost selecţioner. Antrenor nou pentru CR7

BOMBĂ! Manchester United îl schimbă pe Solskjaer cu un fost selecţioner. Antrenor nou pentru CR7
Comentarii

Englezii anunţă că Manchester United va lua în calcul demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer în perioada următoare.

Zilele lui Ole Gunnar Solskjaer la Manchester United par numărate. Tehnicianul norvegian este susţinut de fani, dar oficialii clubului vor rezultate şi trofee după investiţiile făcute în ultimul an şi jumătate.

Astfel, potrivit Sportbible, Zinedine Zidane şi Antonio Conte sunt primele nume luate în calcul de conducerea lui Manchester United pentru a-l înlocui pe Solskjaer.

Cum Zidane nu pare decis să accepte o propunere în acest moment (n.r francezul s-ar afla şi pe lista lui PSG), Antonio Conte devine principalul favorit pentru a prelua postul lui Solskjaer, anunţă sursa citată.

”Atât Zidane, cât şi Conte, au CV-uri care entuziasmează marea masă de fani a lui United. Conte a cucerit patru titluri în Seire A, dar şi titlul în Premier League. A impresionat în plus şi ca selecţioner şi ştie să lucreze cu jucători mari” scriu englezii.

Cei de la Todofichaes completează informaţia: ”Vestiarul lui Manchester United stă pe un butoi cu pulbere, iar faptul că Solskjaer nu l-a titularizat pe Cristiano în ultimul meci împotriva lui Everton, care s-a încheiat cu o remiză, îl poate afecta şi mai mult pe antrenor, care are deja fronturi deschise cu Sancho şi Van de Beek”

Todofichajes explică: ”Conte vrea să se întoarcă la Premier şi opţiunea Manchester United îl seduce chiar mai mult decât aceea de a prelua Arsenal. Deşi clubul Old Trafford îl apreciază pe Zidane, francezul ar prefera să aştepte să poată prelua frâiele echipei Franţei în puţin peste un an.”

Dacă Antonio Conte va ajunge la Manchester United el ar urma să lucreze în premieră alături de Cristiano Ronaldo, un jucător despre care a spus deseori că îl admiră. Portughezul a fost declarat cel mai bun jucător din Premier League în luna septembrie.

Italianul este liber de contract după experienţa Internazionale Milano şi ar mai fi fost şi în trecut în discuţii cu actuala conducere a lui Manchester United. Dacă Solskjaer nu convinge în perioada următoare, Conte ar putea deveni marele favorit pentru a fi instalat pe Old Trafford. El s-ar afla şi pe lista celor de la Newcastle.

  • Laszlo Boloni, Sir Alex Ferguson, Manuel Pellegrini, Jose Mourinho, Carlo Ancelotti, Rafa Benitez, Zinedine Zidane, Maurizio Sarri, Andrea Pirlo, Max Allegri şi Ole Gunnar Solskajer sunt antrenorii cu care a colaborat Cristiano în cariera sa
  • 168 de goluri a marcat CR7 sub comanda lui Jose Mourinho, antrenorul cu care a dat cel mai bun randament

 

Afla mai multe despre: antonio contemanchester unitedcristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare