Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ | Mourinho şi-a ales noua echipă şi revine în fotbal după aproape un an. Anunţul OFICIAL făcut de preşedintele lui Lyon

BOMBĂ | Mourinho şi-a ales noua echipă şi revine în fotbal după aproape un an. Anunţul OFICIAL făcut de preşedintele lui Lyon
Comentarii

Jose Mourinho şi-a ales noua destinaţie noua destinaţie şi urmează să revină în fotbal, după aproape un an, a dezvăluit preşedintele clubului Olympique Lyon, Jean-Michel Aulas.

Interesant este că Mourinho nu va semna cu gruparea franceză, a cărei propunere a refuzat-o pentru că "a ales deja alt club", susţine Jean-Michel Aulas.

Aulas se află în căutarea unui succesor pentru Sylvinho, antrenor demis luni după doar 11 meciuri la comandă, iar oficialul lui OL a dezvăluit că i-a propus postul lui Jose Mourinho.

"Am avut un schimb măgulitor de replici prin SMS. A fost plăcut pentru toată lumea, dar nu a acceptat propunerea noastră, pentru că a ales deja un alt club", a declarat preşedintele clubului Olympique Lyon, Jean-Michel Aulas, citat de The Guardian.

Anunţul făcut de Jean-Michel Aulas vine în contextul în care presa britanică a scris în ultimele zile că Jose Mourinho şi-ar dori să o preia pe Tottenham Hotspur, echipă care un start de sezon sun aşteptări, sub comanda lui Mauricio Pochettino.

Mourinho este liber de contract din decembrie 2018, atunci când a fost demis de la Manchester United. "Trebuie să am răbdare şi să aştept pentru oportunitatea potrivită", a spus, recent, Jose Mourinho.

 

 

Refuzată de Jose Mourinho, Lyon poate fi preluată de antrenorul Remi Garde

Fostul internaţional francez Remi Garde reprezintă şi el o soluţie pentru banca tehnică a echipei lui Ciprian Tătăruşanu, a mai spus Remi Garde.

Olympique Lyon, grupare la care evoluează portarul Ciprian Tătăruşanu, l-a dat afară pe antrenorul brazilian Sylvinho, din cauza reuzltatelor slabe înregistrate în Ligue 1, informează lequipe.fr.

Sylvinho, 45 de ani, a venit în mai la Lyon, odată cu directorul sportiv Juninho, în locul lui Bruno Genesio, fără să aibă o experienţă de principal, fiind secund la Cruzeiro, la Inter Milano, când echipa italiană era pregătită de Roberto Mancini şi la naţionala Braziliei, sub conducerea lui Tite.

Brazilianul s-a remarcat când a stabilit că portarul Anthony Lopes va fi titularul incontestabil, iar Tătăruşanu, nou-venit în club în această vară, va fi rezervă. Şi internaţionalul român nu a primit nicio şansă de a apăra în acest sezon, în care Lyon are un parcurs dezastruos, fiind pe locul 14, după nouă etape, cu două victorii şi trei egaluri.

Înfrângerea suferită, duminică, în derbiul cu Saint-Etienne, scor 0-1, a fost decisivă în îndepărtarea tehnicianului.

Până al numirea unui alt antrenor, echipa va fi pregătită de secundul Gerald Baticle, sup supervizarea lui Juninho.

Afla mai multe despre: mourinho 

viewscnt
Articole similare