Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Gigi Becali transferă un fost jucător din Anglia, dorit în Serie A şi Portugalia. FCSB dă lovitura

BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Gigi Becali transferă un fost jucător din Anglia, dorit în Serie A şi Portugalia. FCSB dă lovitura

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) vrea să dea lovitura şi să-l transfere la FCSB pe Vlad Dragomir (21 de ani), internaţionalul român de tineret care a făcut performanţă cu România U21 la Euro 2019, în Italia şi San Marino. FCSB are, însă, concurenţă puternică. Vlad Dragomir mai e dorit de Genk, Genoa şi SPAL, trei formaţii puternice din Belgia şi Italia. Mijlocaşul a fost tranferat de Arsenal de la Timişoara, în trecut.

Vlad Dragomir, la FCSB! Gigi Becali dă o adevărată lovitură

Retrogradat recent în Serie C cu Perugia, Vlad Dragomir pare să cadă tot în picioare. Mijlocaşul român are o cotă bună în Europa şi mai multe echipe au intrat pe fir pentru a încerca transferul său. Italienii de la tuttomercatoweb.com scriu că SPAL, Genk şi Genoa, dar şi FCSB, se luptă pentru transferul său. Despre interesul lui Genk pentru Vlad Dragomir s-a mai scris şi în trecut, după ce belgienii s-au despărţit de Ianis Hagi, ajuns la Rangers.

Avantajul lui Gigi Becali faţă de celelalte echipe care îl vor pe Vlad Dragomir este faptul că fotbalistul român ar putea veni liber de contract, iar omul de afaceri de la FCSB i-a putea oferi un salariu mai mare. Vlad Dragomir a fost unul dintre fotbaliştii care au strălucit la Euro 2019, în Italia şi San Marino, când naţionala U21 condusă atunci de Mirel Rădoi a ajuns în semifinalele turneului final şi a obţinut o calificare istorică la Jocurile Olimpice, după peste 50 de ani.

Concurenţă puternică pentru Gigi Becali

Talentul lui Vlad Dragomir e incontestabil. Mijlocaşul a fost transferat de Arsenal ca mare speranşţă, de la Poli Timişoara, acum câţiva ani. Arsene Wenger l-a chemat la antrenamentele echipei mari, l-a luat în lot la anumite partide din Europa League, dar n-a fost de ajuns pentru ca acesta să continue la Arsenal. A plecat, în 2018, când Perugia l-a transferat. Totuşi, experienţa n-a fost una de bun augur, având în vedere că italienii au retrogradat în Serie C.

Vlad Dragomir a fost, însă, unul dintre oamenii de bază ai Perugiei în sezonul recent încheiat. Mijlocaşul a strâns 26 de meciuri în toate competiţiile şi a oferit cinci pase de gol. Rămâne de văzut care va fi destinaţia viitoare a lui Vlad Dragomir, având în vedere câte echipe se bat pe semnătura sa. FCSB l-ar putea atrage pe Dragomir şi prin faptul că va juca în preliminariile Europa League. Dar, pe de altă parte, şi Genk e o echipă puternică, care anul trecut a jucat în grupele Ligii Campionilor!

De asemenea, în trecut, presa din Portugalia a scris că Benfica îl vrea şi ea pe Vlad Dragomir.

Prin transferul lui Vlad Dragomir, Gigi Becali şi-ar putea continua strategia de a cumpăra tineri valoroşi cu care să dea lovitura într-un eventual transfer pe bani mulţi în străinătate.

  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Vlad Dragomir în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 8 - opt selecţii are Vlad Dragomir în naţionala U21 a României

Afla mai multe despre: vlad dragomirtransfer vlad dragomir fcsbfcsb vlad dragomirgigi becali vlad dragomir 

viewscnt
Articole similare