Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bomba verii! Gareth Bale, sub comanda unui tehnician român. Salariul FABULOS pe care l-ar încasa galezul

Bomba verii! Gareth Bale, sub comanda unui tehnician român. Salariul FABULOS pe care l-ar încasa galezulgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Viitorul lui Gareth Bale la Real Madrid este sub semnul întrebării. Galezul ar putea pleca în această vară, iar cea mai tentantă oferă ar fi primit-o din China.

Florentino Perez a fost de acord cu vânzarea lui Gareth Bale, la insistenţele lui Zinedine Zidane. Relaţia dintre omul care a adus trei UEFA Champions League la Madrid şi fotbalistul galez (decisiv în victoriile de la Kiev şi Lisabona) este complet ruptă, iar Bale are şanse minime să mai rămână la Real Madrid.

Nu are oferte pe gustul clubului

Starul galez nu-şi doreşte să plece de pe Santiago Bernabeu, dar s-ar putea vedea obligat să o facă. Din păcate pentru madrileni, niciun club nu a oferit până acum o sumă care să-l mulţumească pe preşedintele Florentino Perez, care nu vrea să renunţe la Bale pentru mai puţin de 70 de milioane de euro.

Singurele discuţii pe care Real Madrid le păstrează ca variantă de rezervă ar fi cele cu Bayern Munchen, care l-ar dori pe galez împrumut. Câştigul madrilenilor ar fi că bavarezii i-ar plăti în întregime salariul uriaş de 15 milioane de euro pe sezon.

Intră în scenă, Jiangsu Suning. Olăroiu l-ar putea antrena pe Bale

Concernul Suning, care deţine şi clubul italian Internazionale Milano, dar şi echipa din Supper Liga Chineză, Jiangsu (formaţie antrenată de Cosmin Olăroiu) este intereastă de transferul lui Bale.

Presa spaniolă a dezvăluit pentru prima dată informaţia în urmă cu o lună de zile, dar nu a dat numele echipelor din China interesate de Bale. ”Vor să-i dubleze salariul de la Real Madrid” anunţau cei de la La Sexta. Informaţia nu este tocmai completă.

Un site apropiat de Inter Milano, Inter News anunţă că Suning este formaţia care vrea să dea lovitura cu transferul lui Bale. ”Caută jucători uriaşi în Europa, iar numele lui Bale ar da naştere unui entuziasm uriaş” scrie sursa citată. Suning vrea să-l cumpere pe Bale, dar nu pentru Inter Milano aşa cum se credea iniţial, ci direct pentru echipa lui Cosmin Olăroiu.

Chinezii i-ar oferi un contract pe trei sezoane şi jumătate şi un salariu mai mare decât are Gareth Bale acum la Real Madrid. Sursa citată scrie că discuţiile nu au demarat pentru moment, dar în lipsa altor oferte, Florentino Perez ar putea lua în calcul şi această variantă. La fel şi Gareth Bale. Italienii nu exclud totuşi posibilitatea ca Suning să-l cumpere pentru a-l împrumuta apoi la Inter Milano, în aşa fel încât nerrazzurii să nu încalce fair play-ul financiar.

  • 50 de milioane de euro a plătit Jiangsu Suning pentru brazilianul Alex Teixeira 

  • 33 milioane de euro i-a costat pe cei de la Suning, Ramires (Chelsea) şi Eder Citadin (Inter)

  • 5.5 milioane de euro este salariul lui Teixeira la Suning

  • 4.5 milioane de euro câştigă Eder Citadin

  • 21.6 milioane de euro câştigă Oscar la Shanghai SIPG (cel mai bine plătit jucător din campionatul Chinei)

Afla mai multe despre: gareth balecosmin olăroiureal madrid 

viewscnt
Articole similare