Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boris Becker îl va antrena pe numărul 6 mondial până la finalul sezonului! "Faptul că el mi-a cerut asta mă face să fiu mândru"

Boris Becker îl va antrena pe numărul 6 mondial până la finalul sezonului! "Faptul că el mi-a cerut asta mă face să fiu mândru"

Tenis

Comentarii

Boris Becker a anunţat, joi, că îl va antrena pe danezul Holger Rune până la finalul sezonului, mai exact la turneele de la Basel, Paris-Bercy şi, în cazul calificării, la Turneul Campionilor, relatează L’Equipe.

Boris Becker îl va antrena pe Holger Rune până la finalul sezonului

“Faptul că el mi-a cerut asta mă face să fiu mândru. Holger m-a invitat la o săptămână de antrenamente la Monte-Carlo. Acolo, am discutat mult cu mama sa Aneke şi cu Lapo Becherini, performance coach. Toţi trei suntem responsabili de Holger începând de acum”, a spus Becker la un podcast la Eurosport Germania.

“Voi fi alături de el la Basel, apoi la Paris-Bercy şi sper să-l ajut să se califice la Turneul Campionilor. Apoi, ne vom aşeza la masă şi vom vedea dacă i-a plăcut şi dacă mi-a plăcut. Nu foloseşte la nimic să semnăm acum pe doi ani dacă ar fi o colaborare de doar o săptămână”, a adăugat fostul tenismen.

Rune ocupă locul 8 în clasamentul pentru Turneul Campionilor.

S-au calificat până acum primii patru clasaţi: Novak Djokovici, Carlos Alcaraz, Daniil Medvedev şi Jannik Sinner.

Până în aprilie, de pregătirea lui Rune s-a ocupat, timp de şase luni, şi Patrick Mouratoglou.

Afla mai multe despre: boris beckerholger rune 

viewscnt
Articole similare