Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borussia Dortmund a avut 2-0 în minutul 15, în meciul cu Heidenheim. Ce s-a întâmplat în repriza a doua a fost nebunie totală | VIDEO

Borussia Dortmund a avut 2-0 în minutul 15, în meciul cu Heidenheim. Ce s-a întâmplat în repriza a doua a fost nebunie totală | VIDEO
Comentarii

Borussia Dortmund a făcut un meci demn de ADN-ul clubului. A condus cu 2-0 încă din primul sfert de oră, dar nu a câştigat cu nou-promovata mult mai puţin cunoscută Heidenheim.

Borussia Dortmund a avut 2-0 în minutul 15. Ce s-a întâmplat după aceea, în meciul cu Heidenheim, depăşeşte orice imaginaţie | VIDEO

Borussia Dortmund a încheiat la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Heidenheim, într-un meci din etapa a treia a Bundesligii. Borussia a condus cu 2-0 în minutul 15.

Vicecampioana Germaniei a dominat startul de meci şi a deschis scorul repede, în minutul 7, prin Julian Brandt, iar în minutul 15 Emre Can a înscris pentru 2-0 şi meciul părea închis, mai ales că gazdele au avut controlul total al primei reprize.

Partea secundă a arătat o altă faţă pentru oaspeţi. După ce a avut un gol anulat în minutul 54, Heidenheim a redus din diferenţă prin Eren Dinkci, în minutul 61, pentru ca în minutul 82, Tim Kleindienst să aducă egalarea, producând surpriza.

Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, iar Borussia Dortmund este la al doilea meci egal în cele trei etape disputate, având 5 puncte şi clasându-se, deocamdată, pe poziţia a şasea a Bundesligii.

Afla mai multe despre: borussia dortmundbundesliga 

viewscnt
Articole similare