Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Florinel Coman, transfer la un club din vestul Europei! Antrenorul vine să-l vadă în România

BREAKING | Florinel Coman, transfer la un club din vestul Europei! Antrenorul vine să-l vadă în România

Fotbal

Comentarii

Florinel Coman (25 de ani) este jucătorul din Superligă cu cele mai multe contribuţii la gol, din actuala stagiune - 14 goluri + 8 pase decisive.

Locul secund în această ierarhie este ocupat de Alexandru Mitriţă de la Universitatea Craiova - cu 21 de contribuţii (11 goluri şi 10 pase decisive).

  • Philip Otele (13+6) şi Dan Nistor (11+8) au câte 19 contribuţii la goluri, pentru CFR Cluj, respectiv Universitatea Cluj.

Florinel Coman, urmărit de o formaţie din Ligue 1

Aşadar, nu este exclus ca Florinel Coman să prindă, în vară, transferul mult dorit, în Vest, unde să-şi testeze limitele împotriva celor mai valoroşi jucători din Europa.

Un club care îl urmăreşte cu atenţie în această perioadă este Metz, formaţia antrenată de tehnicianul român Ladislau Boloni.

După 25 de etape, Metz este pe locul 17, cu 23 de puncte, la două puncte de primul loc care asigură prezenţa în prima ligă şi din sezonul viitor.

Fostul selecţioner al României, Ladislau Boloni, a recunoscut că şi-ar dori să vină pe Arena Naţională, la partida dintre FCSB şi Sepsi, pentru a-l urmări la lucru pe atacantul celor de la FCSB, Florinel Coman.

  • Partida dintre FCSB şi Sepsi este programată duminică, 17 martie, de la ora 21:00.

Vreau să ajung la meci, am asta în plan şi abia atunci aş putea să vă spun mai multe despre Florinel Coman. Nu l-am văzut pe viu, de pe un stadion.

Aşa, la televizor este cu totul altceva. Eu îmi doresc să ajung la meci”, a declarat Ladislau Boloni, conform primasport.ro.

Florinel Coman poate pleca de la FCSB la orice formaţie dispusă să-i plătească clauza de reziliere, în valoare de 5.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: florinel comanmetzladislau boloni 

viewscnt
Articole similare