Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Gică Hagi şi-a anunţat revenirea pe bancă! "Regele" a dat detalii: „Un proiect mare, o echipă mare!”

BREAKING | Gică Hagi şi-a anunţat revenirea pe bancă! "Regele" a dat detalii: „Un proiect mare, o echipă mare!”

Superliga

Comentarii

Gheorghe Hagi (55 de ani) se întoarce în iarbă. Deşi a renunţat la banca tehnică a Viitorului la finalul sezonului trecut, „Regele” nu are de gând să stea prea mult departe de antrenorat.

Recent, Hagi a declarat că va reveni cât de curând la meseria de antrenor. „Regele” îşi doreşte un proiect bine pus la punct şi nu exclude să meargă să pregătească o echipă din străinătate, acolo unde îşi propune să facă performanţă.

„Staţi liniştiţi că n-o să stau mult timp, nu sunt dispus să stau mult timp, o să mă întorc, acolo, în iarbă, şi o să fac ce îmi place, pe iarbă. Să conduc o echipă. Orice e posibil, un proiect mare, o echipă mare. Eu trebuie să câştig, eu nu pot să fiu al doilea. Sunt şi al doilea, şi al treilea, dar nu îmi place. Locul 1, aşa am fost eu învăţat”, a declarat Gheorghe Hagi pentru antenasport.ro.

Ca antrenor, Hagi a luat trofee cu Galatasary (Cupa Turciei, în 2005) şi Viitorul (campionatul, în 2017, Cupa României şi Supercupa României, ambele în 2019). Cu excepţia celor două formaţii, „Regele” mai stat pe banca echipei naţionale a României, a lui Bursaspor, a Politehnicii Timişoara şi a lui FCSB.

Afla mai multe despre: hagiviitorul 

viewscnt
Articole similare