Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING | Haaland, transfer de vis! Semnează cu un gigant, după doar câteva luni la Dortmund. Cât primesc germanii

BREAKING | Haaland, transfer de vis! Semnează cu un gigant, după doar câteva luni la Dortmund. Cât primesc germanii

Borussia Dortmund

Comentarii

Real Madrid l-a transformat pe Erling Haaland în principala ţintă pentru perioada de mercato din vară, anunţă Marca.

Transfer fabulos pentru Haaland, după doar câteva luni la Dortmund?

Real Madrid are o relaţie excelentă cu Borussia Dortmund, notează sursa amintită, care precizează, de asemenea, că transferul ar urma să o coste pe formaţia de pe Santiago Bernabeu aproximativ 75 de milioane de euro.

Haaland este monitorizat de Real Madrid de o bună perioadă de timp şi, odată cu explozia avută de atacantul norvegian în Bundesliga, oficialii grupării merengue l-au transformat în principala ţintă pentru perioada de transferuri din vara anului 2020. 

Haaland este considerat de Real Madrid cea mai accesibilă variantă pentru înlocuirea pe termen a lui Karim Benzema, din moment ce Kylian Mbappe este aproape imposibil de transferat. În plus, Haaland, fiind european, nu ar ocupa un loc extracomunitar, aşa cum ar face-o atacantul argentinian Lautaro Martinez, de la Internazionale Milano, fotbalist aflat de asemenea în atenţia celor de la Real Madrid.

Pe lângă Erling Haaland, Kylian Mbappe şi Lautaro Martinez, Real Madrid este interesată şi de Timo Werner, mai notează cei de la Marca.

 

 

Haaland, pe urmele lui Cristiano Ronaldo

În cazul unui transfer la Real Madrid, Erling Haaland i-ar călca, astfel, pe urme unuia dintre idolii săi. Este vorba despre Cristiano Ronaldo. "Mi-ar plăcea să-l cunosc şi să-i spun că sunt fotbalist datorită lui! Pentru mine, el a fost întotdeauna un model", spunea, recent, Erling Haaland.

La doar 19 ani, Erling Braut Haaland este noua senzaţie a fotbalului mondial. Norvegianul are deja 12 goluri în opt meciuri jucate pentru Dortmund, care l-a transferat de la Salzburg, în ianuarie, pentru 20 de milioane de euro. În total, Haaland are 40 de goluri în acest sezon.

viewscnt
Articole similare