Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Încă trei jucători deconspiraţi în scandalul pariurilor ilegale din Italia

BREAKING | Încă trei jucători deconspiraţi în scandalul pariurilor ilegale din Italia
Comentarii

Stephan El Shaarawy, Federico Gatti şi Nicolo Casale sunt cei trei jucători deconspiraţi în scandalul momentului din fotbalul italian.

El Shaarawy, Gatti şi Casale, ultimele nume ale scandalului pariurilor ilegale

Stephan El Shaarawy a jucat pentru naţionala Italiei în ultima partidă a acestei pauze internaţionale, împotriva Angliei, meci terminat scor 3-1 în favoarea britanicilor.

Federico Gatti a fost rezervă neutilizată în meciul disputat pe Wembley Stadium.

Astfel, totalul jucătorilor acuzaţi de pariat pe platforme ilegale a ajuns la şase fotbalişti. Nicolo Fagioli, Sandro Tonali şi Nicolo Zaniolo sunt cei trei jucători, desconspiraţi iniţial de către Fabrizio Corona, fostul mare "rege" al paparazzilor.

mi pare rău pentru voi, însă nu mi s-a permis să dau pe post declaraţiile pe care le aveam.

M-au asigurat de dimineaţă că pot spune ce vreau şi să prezint la TV toată ancheta pe care am desfăşurat-o şi mărturiile adunate în ultimele şase zile, în care nici nu am dormit.

Aveam o înregistrare bombă cu Nicolo Zaniolo, care discută cu trei fotbalişti din Serie A despre pariuri şi sumele foarte mari mizate, dar nu s-a dat pe post.

V-au luat de proşti pe voi şi la fel au făcut-o cu mine! Eu am greşit că am acceptat să vin la acea emisiune şi să prezint rezultatele unei anchete aşa importante.

Mi-e ruşine pentru voi. Eu sunt de vină că, după atâţia ani, nu am învăţat lecţia", a postat Fabrizio Corona pe pagina de Instagram.

Afla mai multe despre: italiascandal pariurisandro tonali 

viewscnt
Articole similare