Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trent Alexander-Arnold şi Juan Mata, investitori la o echipă de Formula 1

Trent Alexander-Arnold şi Juan Mata, investitori la o echipă de Formula 1

Formula 1

Comentarii

Jucătorul de golf Rory McIlroy şi boxerul Anthony Joshua se numără printre sportivii care s-au alăturat unui grup care a investit în echipa de Formula 1 Alpine, potrivit BBC.

Fotbalistul de la Liverpool Trent Alexander-Arnold, fostul fotbalist de la Chelsea, Juan Mata şi starul NFL Patrick Mahomes s-au alăturat, de asemenea, Otro Capital, care deţine 24% din Alpine.

Potrivit BBC, scopul este ca "implicarea altor vedete să ridice profilul Alpine în sportul mondial şi să crească numărul de fani".

Nord-irlandezul McIlroy, numărul doi mondial la golf, a declarat într-un comunicat: "Pasiunea pentru excelenţă în golf m-a determinat să admir aceeaşi căutare în Formula 1".

Alpine se află pe locul 6 în clasamentul constructorilor, cu 90 de puncte, la 129 de puncte distanţă de următoarea echipă, cea de pe locul cinci, McLaren, cu un total de 219 puncte.

Pierre Gasly a obţinut 46 de puncte în contul echipei franceze, Alpine, în timp ce coechipierul său Esteban Ocon a acumulat 44 de puncte.

Red Bull Racing este lider în clasament cu 657 de puncte. 

  • În acest weekend va avea loc Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite ale Americii, de pe Circuit of The Americas, în Austin, Texas. Parcursul piloţilor în acest weekend va putea fi urmărit pe canalele Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: formula 1trent alexander arnoldalpinejuan mata 

viewscnt
Articole similare