Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Ionuţ Radu face pasul cel mare! Mutare de vis pentru portarul român: e aşteptat să joace la o campioană a Europei!

BREAKING | Ionuţ Radu face pasul cel mare! Mutare de vis pentru portarul român: e aşteptat să joace la o campioană a Europei!

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Radu (22 de ani) se întoarce la Inter. Presa din Italia a făcut anunţul. Portarul român va fi rezerva lui Samir Handanovic (35 de ani), deoarece contractul lui Daniele Padelii (34 de ani) nu va fi prelungit. Radu a jucat în ultimele sezoane la Genoa şi acum e la Parma.

Ionuţ Radu se întoarce la Inter!

Plecat pe uşa din dos de la Parma, după ce a fost trecut pe linie moartă de antrenorul Davide Nicola la Genoa, Ionuţ Radu se va întoarce la Inter din vară, anunţă Calciomercato. Sursa citată scrie că lui Daniele Padelli, portarul veteran al Interului, nu i se va prelungi contractul. Astfel, Handanovic va avea nevoie de o rezervă pentru perioada pe care o va mai petrece pe "Giuseppe Meazza", având în vedere că are o vârstă înaintată, iar Ionuţ Radu e alegerea lui Antonio Conte.

Inter îl va aduce înapoi pe Ionuţ Radu, cel pe care l-a împrumutat mai nou la Parma, în Serie A, dar unde nu joacă deloc din momentul mutării. Surse din anturajul lui Radu au făcut dezvăluirea că acesta se va întoarce la Inter pentru Calciomercato. Ionuţ Radu mai are contract cu Inter până în 2022.

Ionuţ Radu va juca din vară la Inter Milano

Într-un moment în care Ionuţ Radu nu traversează tocmai un moment bun al carierei sale, vestea devine una extrem de importantă. Radu este doar rezervă în echipa lui Roberto D'Aversa, acolo unde Simone Colombi îl înlocuieşte pentru moment pe titularul Luigi Sepe. Deşi a plecat de la Genoa pentru a avea meciuri în picioare, Radu s-a lovit acum de o situaţie similară în tricoul parmegianilor.

Faptul că Radu nu este folosit de Parma a trezit se pare şi nemulţumirea celor de la Internazionale Milano, club care crede cu tărie în viitorul portarului român. Prin urmare, Inter nu mai vrea să-l împrumute pe Radu din stagiunea viitoare şi îl va ţine pentru a creşte alături de Samir Handanovic, experimentatul portar titular al nerrazzurilor.



Este o mutare galactică pentru Radu, în condiţiile în care Inter a reuşit să transfere deja câţiva jucători de top de la venirea lui Conte (Godin, Lukaku, Eriksen), iar pe Meazza se anunţă şi alte mutări spectaculoase. Radu ar putea avea din vară şi alţi coechipieri de renume, printre care Jan Vertonghen sau Olivier Giroud, conform presei din Italia. O companie selectă din care Ionuţ Radu va avea cu siguranţă de câştigat pe viitor.

Afla mai multe despre: ionut raduinterrevenire 

viewscnt
Articole similare