Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Kylian Mbappe la Real Madrid? Reacţia oficială a clubului spaniol

BREAKING | Kylian Mbappe la Real Madrid? Reacţia oficială a clubului spaniol

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid pregăteşte un transfer galactic, a anunţat astăzi France Football. Sursa citată precizează că preşedintele madrilenilor, Florentino Perez, le va oferi 280 de milioane de euro coducătorilor de la PSG pentru transferul internaţionalului francez de 20 de ani.

Informaţia a făcut rapid înconjurul lumii şi a dat naştere la foarte multe reacţii în lumea fotbalului, printre jurnalişti, fani şi foşti jucători deopotrivă.

Real Madrid a simţit nevoia să nege însă aceasta ştire. Prin intermediul cotidianului de casă, MARCA, un oficial al clubului a declarat jurnaliştilor spanioli: ”Nu vom face nicio ofertă pentru Kylian Mbappe!”.

Gruparea blanco a negat în ultimii doi ani, într-o menieră oficială, pe site-ul clubului, informaţiile din presă care vizau transferurile lui Marco Verratti şi Neymar de la PSG, dar şi transferul lui Paul Pogba, pe atunci la Juventus Torino.

PSG l-a împrumutat în vara anului 2017 pe Mbappe de la Monaco, apoi l-a transferat definitiv, pentru o sumă în jurul a 180 de milioane de euro. În acest sezon din Ligue 1, tânărul jucător a marcat 23 de goluri în 26 de partide jucate.

Afla mai multe despre: kylian mbappereal madridtransferpsg,  

viewscnt
Articole similare