Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Ajax a făcut anunţul în privinţa PLECĂRII lui Răzvan Marin! La ce echipă va juca fotbalistul român

BREAKING NEWS | Ajax a făcut anunţul în privinţa PLECĂRII lui Răzvan Marin! La ce echipă va juca fotbalistul român

Stranieri

Comentarii

FC Brugge şi Antwerp au primit răspunsul din partea lui Ajax în privinţa împrumutului lui Răzvan Marin. "Lăncierii" nu sunt dispuşi să-l lase pe fotbalistul român să plece în această iarnă, conform presei din Olanda.

Răzvan Marin, dorit insistent de Club Brugge şi Antwerp

"Colacul" de salvare al lui Răzvan Marin ar fi putut veni din Belgia, dacă Ajax ar fi fost de acord să-l cedeze. Rednic a spus că Brugge îl vrea cu tot dinadinsul pe Marin, iar Antwerp, echipa lui Ladislau Boloni, l-a vrut şi ea pe fotbalistul crescut de Gică Hagi la Viitorul. În plus, presa din Belgia a întărit ideea unui împrumut al lui Răzvan Marin. 

"Îl doresc foarte mult. Şi Antwerp l-a dorit. Acum depinde de Ajax. Oricum nu îl vor lăsa definitiv, doar sub formă de împrumut. E bine pentru el să joace.  Nici în Belgia, la început nu a făcut meciuri foarte bune. După şi-a dat drumul la joc şi era unul dintre cei mai importanţi jucători de acolo", a spus Mircea Rednic, sâmbătă seara, după amicalul Poli Iaşi - Sumqayit.

Ajax, răspuns pentru Brugge şi Antwerp

Totuşi, Ajax nu este dispusă să se despartă acum de internaţionalul român. Se pare că mijlocaşul încă se află în planurile staff-ului "lăncierilor", care are de gestionat trei competiţii, astfel că are nevoie de un lot numeros cu care să se descurce, conform Algemeen Dagblad. 

"Jucăm în trei competiţii, astfel că avem nevoie de un lot puternic. Mereu vor fi jucători în privinţa cărora ne vom întreba dacă trebuie să-i împrumutăm sau nu, dar pe Răzvan Marin nu vrem să-l împrumutăm", a anunţat, de curând, antrenorul lui Ajax, Erik Ten Hag. 

Devenit unul dintre cei mai buni fotbalişti ai lui Standard Liege, Marin a atras atenţia lui Ajax, care a plătit 12,5 milioane de euro pentru a-l avea pe român. Primele şase luni ale acestuia la Ajax n-au fost aşa cum şi-ar fi dorit. A strâns doar 709 minute în 15 partide pentru formaţia batavă, în care a reuşit un assist.

  • 12 milioane de euro este cota de piaţă a lui Răzvan Marin în prezent, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.
 

Afla mai multe despre: razvan marinrazvan marin ajaxrazvan marin bruggetransfer razvan marinajaxrazvan marin antwerpantwerp 

viewscnt
Articole similare