Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Constantin Budescu a semnat cu FCSB! Anunţ oficial

BREAKING NEWS | Constantin Budescu a semnat cu FCSB! Anunţ oficial

FCSB

Comentarii

Constantin Budescu (32 de ani) a semnat cu FCSB. Clubul roş-albaştru a anunţat oficial transferul, pe reţelele sociale, după ce Gigi Becali (63 de ani) anunţase că fotbalistul şi-a pus semnătura pe contract şi va juca din nou pentru echipa sa.

Constantin Budescu a semnat cu FCSB! OFICIAL

FCSB a anunţat, marţi, pe conturile de pe reţelele sociale că Budescu a semnat şi va juca din nou pentru echipă.

"Guess who's back? (trad. - Ghici cine s-a întors?)", a fost anunţul făcut de FCSB, alături de o poză ce se vrea a fi o copertă de film.

Constantin Budescu a mai jucat la FCSB în sezonul 2017/2018, când a marcat 13 goluri şi a oferit 12 pase decisive în cele 37 de meciuri bifate în tricoul roş-albaştrilor.

  • 1,5 milioane de euro valorează Constantin Budescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Budescu a ratat un transfer în Qatar şi a semnat cu FCSB

În urmă cu câteva zile, un transfer al lui Budescu la FCSB părea imposibil şi chiar Mihai Stoica, managerul general al FCSB, recunoştea că şansele sunt practic nule din cauza unei oferte pe care mijlocaşul o avea din Qatar, de la Al Ahli. Între timp, negocierile cu qatarezii au picat şi Gigi Becali a intrat pe fir, i-a făcut o ofertă lui Constantin Budescu şi acesta a acceptat la două zile distanţă. Astfel, Budescu este noul jucător al FCSB.

Patronul vicecampioanei României i-a oferit un salariu lunar de 20 de mii de euro şi o primă la semnătură de 200 de mii de euro, iar Constatin Budescu a acceptat.

Afla mai multe despre: budescufcsboficial 

viewscnt
Articole similare