Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Contract pe doi ani pentru Xavi la Barcelona. Toate detaliile despre mutarea anului din Spania

BREAKING NEWS | Contract pe doi ani pentru Xavi la Barcelona. Toate detaliile despre mutarea anului din Spania
Comentarii

Barcelona plănuieşte debarcarea lui Ernesto Valverde şi ia în calcul o variantă care e pe placul fanilor catalani. Conform presei din Spania, reprezentanţii clubului se vor întâlni în Qatar cu legenda Barcelonei, Xavi, care în prezent antrenează la Al Sadd.

UPDATE | Potrivit informaţiilor jurnaliştilor de la AS, Valverde este ca şi plecat de la Barcelona. Oficialii catalani, mai exact Grau şi Abidal, s-au întâlnit cu Xavi Hernandez şi i-au oferit un contract pe doi ani şi jumătate, începănd din acest moment. Problema este că Xavi nu vrea să preia Barca din mers, deci cel mai probabil va fi numit antrenor din vară, odată cu plecarea lui Ernesto Valverde. 

Manager-ul general de la Al Sadd, echipa antrenată de Xavi, a emis un comunicat cu privire la acest subiect: "Este normal ca Xavi să se ducă la Barcelona, este prima lui casă şi trebuie să se întoarcă acolo în viitor, dar în acest moment este antrenorul lui Al Sadd".


Barcelona, negocieri cu Xavi

Barcelona a pierdut un nou trofeu cu Ernesto Valverde pe banca tehnică, după ce a fost eliminată din Supercupa Spaniei în semifinale, scor 3-2, de Atletico Madrid. 

După trei ani în care rezultatele nu au fost cele aşteptate, catalanii sunt pregătiţi să schimbe antrenorul. Conform RAC-1, directorul sportiv Eric Abidal şi CEO-ul de la Barca, Oscar Grau, au plecat în Qatar, acolo unde antrenează Xavi, pentru a purta discuţii cu fostul mijlocaş în vederea postului de antrenor. 

Ernesto Valverde mai are contract cu FC Barcelona încă şase luni, până în vara lui 2020. Valverde a fost instalat la cârma catalanilor în vara lui 2017, iar de atunci a strâns 145 de meciuri, cu o medie 2,23 puncte pe meci şi a câştigat patru trofee: două titluri, o Cupă a Regelui şi o Supercupă a Spaniei.

Liga Campionilor a fost un eşec total pentru Valverde, Barcelona fiind eliminată uluitor de AS Roma şi FC Liverpool în sferturi, respectiv semifinale.

Xavi este un produs al Barcelonei şi a devenit o legendă odată cu trecerea anilor. Spaniolul a cucerit patru Ligi ale Campionilor, opt campionate în La Liga şi un titlu mondial cu Spania. 

Afla mai multe despre: xavixavi antrenor barcelonaantrenor barcelonabarcelonaernesto valverde 

viewscnt
Articole similare