Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Cristiano Ronaldo a semnat cu Manchester United! OFICIAL

BREAKING NEWS | Cristiano Ronaldo a semnat cu Manchester United! OFICIAL

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Manchester City s-a retras din cursa pentru transferul lui Cristiano Ronaldo (36 de ani), starul portughez care va pleca de la Juventus. Manchester United, fosta echipă a lusitanului, va încerca să-l transfere pe fotbalistul cu cinci Baloane de Aur în palmares.

City s-a retras din cursa pentru Cristiano Ronaldo. Manchester United îl vrea

UPDATE 18:53 - OFICIAL! Cristiano Ronaldo a semnat cu Manchester United! "Diavolii roşii" au anunţat totul într-un comunicat.

"Manchester United e încântată să anunţe că a ajuns la un acord cu Juventus pentru transferul lui Cristiano Ronaldo! Toaztă lumea din club abia aşteaptă să-l primească înapoi la Manchester pe Cristiano!", se arată într-un comunicat al englezilor.

Câştigător a cinci Baloane de Aur, Ronaldo a jucat la United între 2003 şi 2009, timp în care a marcat 118 goluri în 292 de meciuri.


UPDATE 18:38 - Cristiano Ronaldo: "Într-o oră veţi afla viitoarea mea echipă!"

Potrivit jurnalistului Bruno Andrade, de la UOL Esporte, Cristiano Ronaldo a vorbit despre viitorul său: "Într-o o oră veţi ştii viitoarea mea echipă! Veţi ştii unde voi juca. Sunt foarte fericit!", a spus CR7, potrivit jurnalistului.


UPDATE 17:57 - Noi detalii despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United.

Fabrizio Romano a aflat că Manchester United a trimis oferte oficiale către Juventus şi CR7. "Bătrâna Doamnă" a primit o ofertă de 25 de milioane de euro pentru transferul lui Ronaldo, iar lusitanul a primit o propunere de contract până în 2023. Actele necesare mutării vor fi întocmite curând.


Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Juventus şi şi-a anunţat colegii în cadrul unei şedinţe de câteva minute, la baza de pregătire, în cursul zilei de astăzi, vineri, 27 august. S-a discutat şi s-a scris foarte mult despre negocierile agentului său, Jorge Mendes, cu Manchester City pentru semnătura sa, însă se pare că, "Cetăţenii" s-au retras din cursa pentru semnătura lui Ronaldo.

Potrivit jurnalistului Jack Gaughan, Manchester City nu are de gând să-l transfere pe CR7, care a fost oferit clubului de pe Etihad Stadium, iar "Cetăţenii" nu au refuzat din start. S-au purtat negocieri, Juventus a cerut 30 de milioane de euro, însă, conform sursei citate, Manchester City nu are de gând să-l transfere.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunţat recent că Manchester United a intrat pe fir şi va încerca să-l readucă pe Cristiano Ronaldo pe Old Trafford, unde a jucat între 2003 şi 2009, când a făcut pasul spre Real Madrid. CR7 nu mai vrea să rămână la Juventus, club cu care a semnat în vara lui 2018 după ce "Bătrâna Doamnă" a plătit 100 de milioane de euro către Real Madrid pentru serviciile sale.

Jorge Mendes va primit, în curând, oferta lui Manchester United pentru Cristiano Ronaldo. "Diavolii" sunt încrezători că pot obţine semnătura omului adus de Sir Alex Ferguson la echipă în 2003, potrivit lui Fabrizio Romano, care anunţă, la rândul său, că City e out din cursa pentru aducerea lui CR7.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldomanchester unitedmanchester citytransfer 

viewscnt
Articole similare