Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Daniel Pancu a confirmat că s-a despărţit de Rapid: ”Îmi pare rău că n-am putut să-i duc în Liga 1”. Momentul care l-a răscolit

BREAKING NEWS | Daniel Pancu a confirmat că s-a despărţit de Rapid: ”Îmi pare rău că n-am putut să-i duc în Liga 1”. Momentul care l-a răscolit

Liga 2

Comentarii

Daniel Pancu a confirmat pentru Telekom Sport că s-a despărţit de Rapid şi spune că a suferit atunci când fanii i-au cerut demisia. Eşecul cu 1-0 în faţa lui CSM Reşiţa a cântărit decisiv în decizia luată de conducerea Rapidului.

Daniel Pancu s-a despărţit de echipa sa de suflet, pe care a promovat-o din Liga a 3-a. Fostul mare atacant a avut astăzi o întâlnire cu cei din conducere, care s-a încheiat cu plecarea sa. Daniel Pancu susţine că marele să regret este că nu a reuşit să readucă Rapidul acolo unde îi este locul, în Liga 1:

”Într-adevar, de astăzi nu mai sunt antrenorul Rapidului. Am avut o şedinţă în urma căreia am decis să ne strângem mâna. Îmi pare rău că nu am putut să readuc Rapidul în prima ligă, însă ştiţi cu toţii că Rapidul va rămâne clubul meu de suflet. Oriunde o să merg am să rămân la fel de devotat şi profesionst. Le doresc să ajungă din nou în Liga 1, am să fiu aşa cum am spus-o, alături de ei”, a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.

Fanii i-au cerut demisia lui Pancu: ”Mi-a fost greu să accept asta”

Rapid a pierdut duminică, în Regie, meciul cu CSM Reşiţa şi s-a îndepărtat de locurile care duc în Liga 1. Giuleştenii n-au mai câştigat de trei meciuri şi n-au marcat niciun gol în acest timp. Nemulţumiţi, unii suporteri i-au cerut demisia lui Daniel Pancu, la meciul cu Reşiţa.

Antrenorul în vârstă de 42 de ani spune că a suferit atunci când a văzut că suporterii care l-au îndrăgit atât de mult i-au cerut să lase echipa: ”Mi-a fost greu să accept că suporterii, care întotdeauna au fost alături de mine, poate pe bună drepatate au ajuns să-mi strige demisia”, a mai spus Pancu pentru Telekom Sport.

Rapid a picat pe locul 6, dar are şanse bune la promovare

Eşecul cu Reşiţa, dar şi egalurile cu ASU Poli şi cu Turris au dus echipa abia pe locul 6. Totuşi, Rapid păstrează în continuare şanse bune la promovare. Distanţa până la locul doi, care duce direct în Liga 1, este de doar două puncte, însă Turris are un meci în minus.

Rapid a acumulat 37 de puncte în 23 de etape, în timp ce locul secund, ocupat acum de Mioveni, are 39 de puncte. Lideră este UTA, cu 50 de puncte.

Afla mai multe despre: pancu 

viewscnt
Articole similare