Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Descindere la sediul echipei Dunărea Călăraşi. Clubul este anchetat pentru delapidare

BREAKING NEWS | Descindere la sediul echipei Dunărea Călăraşi. Clubul este anchetat pentru delapidare

Fotbal intern

Comentarii

Inspectoratul Judeţean de Poliţie din Călăraşi a dat buzna, miercuri, la sediul clubului Dunărea Călăraşi pentru a ridica mai multe documente, se arată într-un comunicat de presă publicat pe pagina de Facebook a grupării din Liga 1.

Ancheta poliţiei vizează banii cheltuiţi de club în perioada 2014-2016. În 2015, Dunărea Călăraşi a promovat în Liga 2, iar din acest sezon joacă în Liga 1.

„Poliţişti din cadrul IPJ Călăraşi au ridicat în cursul zilei de astăzi de la sediul clubului AFC Dunărea Călăraşi, mai multe dosare care vizează activitatea clubului din perioada 2014-2016 şi care fac obiectul unui dosar de delapidare aflat pe masa oamenilor legii.

Facem precizarea că documentele ridicate astăzi, 15 mai, de la clubul Dunărea, provin din perioada fostei conduceri când Dunărea activa în Liga 3, iar mai apoi a promovat în Liga 2”, este anunţul făcut pe pagina de Facebook a Dunării Călăraşii. 

Echipa Dunărea Călăraşi se află în acest moment pe loc retrogradabil. Formaţia antrenată de Dan Alexa ocupă penultima poziţie în play-out-ul Ligii 1, cu 21 de puncte.

Afla mai multe despre: calarasi 

viewscnt
Articole similare