Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | FCSB a mai rezolvat un transfer. Claudiu Belu s-a înţeles cu Becali. Cât va câştiga la noua echipă

BREAKING NEWS | FCSB a mai rezolvat un transfer. Claudiu Belu s-a înţeles cu Becali. Cât va câştiga la noua echipă

Superliga

Comentarii

FCSB a rezolvat deja al doilea transfer pentru sezonul 2019-2020, după ce s-a înţeles cu fundaşul Claudiu Belu-Iordache, de la Astra.

Din informaţiile Telekom Sport, Belu a semnat astăzi cu gruparea roş-albastră, după ce şi-a negociat contractul cu Gigi Becali, chiar la Palatul din Aleea Alexandru.

Din informaţiile Telekom Sport, Belu, care ajunge la FCSB liber de contract, va încasa 100.000 de euro la semnătură, iar salariul său va fi de 10.000 de euro pe lună.

  • Şi Răzvan Oaidă va ajunge la FCSB în vară, după ce s-a înţeles cu gruparea roş-albastră înainte de startul sezonului de primăvară.

În vârstă de 25 de ani, Claudiu Belu joacă pe postul de fundaş dreapta, iar din 2017 evoluează pentru Astra Giurgiu, unde a strâns 49 de partide şi 6 goluri.

Belu nu a jucat în meciul Astra - FCSB, scor 0-2, fiind accidentat. Fundaşul este intrat în ultimele 6 luni de contract şi putea semna cu orice echipă, fără acordul Astrei. Mutarea se va realiza la finalul sezonului.

Becali: L-am luat pe Belu! A semnat

Mutarea a fost confirmată inclusiv de patronul FCSB, Gigi Becali. "Am acum un jucător care nu îşi leagă şireturile la pantofi şi îşi ţine pantalonii foarte jos. Mă şi întreb cum poate să meargă cu pantalonii ăia şi cum de nu-i cad pantofii din picioare. E mai «modernizat» aşa. E ăsta de l-am luat acum, Belu. Da, l-am luat. A semnat.

A treminat-o cu viaţa aia extravagantă. Nu mai fumează de o săptămână. Mi-a promis asta şi îl cred. Nu mai are treabă cu cluburile şi cu femeile. Acum are o femeie, nu femei cum avea înainte"
, a declarat Gigi Becali.

De-a lungul carierei, Belu a mai evoluat pentru Poli Timişoara, Chiajna, ASA Tg. Mureş.

  • "Fiecare trebuie să aibă grijă de drumul lui, să-şi drămuiasca banii. Nu e de condamnat dacă a semnat deja cu FCSB. Regulamentar, are voie să facă asta. Eu am aşa mare încredere în el, încât, dacă era sănătos, sunt convins că era titular", declara Dani Coman, după meciul Astra - FCSB, scor 0-2.

5 selecţii are Belu în naţionala U21 a României

1.000.000 de euro este cota lui Claudiu Belu Iordache
22 de meciuri în Liga I are Belu pentru Astra în acest sezon
2 goluri şi trei pase de gol a reuşit Belu în sezonul 2018/2019

Afla mai multe despre: claudiu beluastrafcsb 

viewscnt
Articole similare