Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Gigi Becali, chemat de Răzvan Burleanu la sediul FRF, pentru a da "lista cu trei arbitri, cărora le-a dat bani"! "Mă îndoiesc că a participat la un singur blat"

BREAKING NEWS | Gigi Becali, chemat de Răzvan Burleanu la sediul FRF, pentru a da "lista cu trei arbitri, cărora le-a dat bani"! "Mă îndoiesc că a participat la un singur blat"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a fost invitat la Casa Fotbalului, pentru a înceta ostilităţile cu FRF. Anunţul a fost făcut de preşedintele Răzvan Burleanu, care i-a pus o condiţie incredibilă: finanţatorul clubului bucureştean să-i ofere "lista cu trei arbitri, foşti arbitri, cărora le-a dat bani".

Răzvan Burleanu, atacuri fără precedent asupra lui Gigi Becali: "Să ofere lista cu cei trei arbitri cărora le-a dat bani"

Acuzaţiile lui Gigi Becali, de după Rapid Bucureşti - FCSB, 1-0, în Superligă, n-au rămas fără răspuns dinspre FRF. Miercuri, la trei zile distanţă de la controversele din Giuleşti, afaceristului i s-a transmis că este loc de împăcare. 

Totuşi, dinspre FRF au venit replici fără precedent, chiar din partea preşedintelui. 

Răzvan Burleanu a spus că i-a blocat numărul de telefon al lui Gigi Becali, din cauza mesajelor pe care i le-a dat după Rapid - Bucureşti, iar voalat a făcut câteva acuzaţii grave. 

Ironic, i-a spus că îl va pune preşedinte la CCA pe unul dintre arbitrii pe care i-a plătit, după ce Gigi Becali i-a atacat pe Feşnic şi Vassaras

„Am vorbit chiar cu domnul Argăseală. Dacă domnul Becali îşi doreşte, din punct de vedere instituţional, ne putem vedea oricând aici (n.r. - la sediul FRF). Are această posibilitate. Deja şi-a revenit? 

Ce condiţii aş avea ca să putem merge mai departe... Este vorba de o listă pe care l-aş ruga să ne-o pună la dispoziţie în momentul în care ne vom întâlni.

O listă, pe care să ne-o pună la dispoziţie când ne vedem... O listă cu trei arbitri, trei foşti arbitri, cărora le-a dat bani sau alte beneficii direct sau indirect şi cu care dumnealui s-ar simţi confortabil dacă s-ar afla la conducerea arbitrajului românesc. Îi promit că lista respectivă va rămâne una confidenţială.

La ultima întâlnire domnul Becali, tot în clădirea federaţiei, mi-a împărtăşit din aceste practici care erau legate de trecutul fotbalului nostru, în ceea ce priveşte persoane din organizaţii sportive. Aş fi curios, doar pentru a înţelege mai bine cum arăta peisajul fotbalistic în trecut", a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, după Adunarea Generală a federaţiei, care a avut loc miercuri. 

Răzvan Burleanu, despre Gigi Becali: "Mă îndoiesc că a participat la un singur blat"

De asemenea, şeful de la Casa Fotbalului s-a legat şi de declaraţia lui Gigi Becali, care a recunoscut că a lucrat la un "blat", în 2000, într-un Oneşti - FCSB, 1-3. 

"Bani sau alte beneficii, direct şi indirect, şi cu care dumnealui s-ar simţi mai bine alături de aceste personaje la vârful fotbalului românesc. Am aflat cu această ocazie că domnul Gigi Becali a participat la un singur blat. Mă îndoiesc că e unul singur", a mai spus Răzvan Burleanu despre Gigi Becali. 

Continuă iureşul! Oficialul FCSB nu s-a prezentat la "job": "Demisionează sau face asta". În ce se poate transforma protestul lui Gigi Becali

 

Afla mai multe despre: razvan burleanugigi becalifcsbgigi becali bani arbitri 

viewscnt
Articole similare