Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Gigi Becali l-a transferat pe Claudiu Keşeru la FCSB: ”Da, l-am luat”

BREAKING NEWS | Gigi Becali l-a transferat pe Claudiu Keşeru la FCSB: ”Da, l-am luat”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că a reuşit să-l transfere pe Claudiu Keşeru, cel care intrase în dizgraţia celor de la Ludogoreţ.

FCSB a reuşit primul transfer important din era Edi Iordănescu. Gigi Becali a confirmat că l-a transferat pe Claudiu Keşeru, un jucător cerut de antrenorul FCSB-ului.

Gigi Becali l-a transferat pe Claudiu Keşeru la FCSB

În ultima perioadă, Claudiu Keşeru a fost scos din lotul echipei principale a lui Ludogoreş, deşi în perioada petrecută la campioana Bulgariei a fost golgheterul echipei.

Keşeru nu mai intra în planurile antrenorului şi a fost trimis să joace la echipa secundă a clubului, lucru pe care l-a şi făcut. În paralel, a încercat să-şi caute un contract avantajos.

Una dintre ofertele pe care le-a primit atacantul de 34 de ani a fost de la FCSB. Keşeru a negociat intens în ultimele zile, mai ales că Gigi Becali este recunoscut pentru ieşirile la adresa jucătorilor.

Până la urmă, Gigi Becali a reuşit să-l convingă să se transfere la FCSB: ”Da, l-am luat”, a confirmat patronul FCSB pentru sport.ro.

Claudiu Keşeru se întoarce astfel la clubul pentru care a mai jucat din ianuarie 2014 până în februarie 2015, când s-a transferat la Al-Gharafa, în schimbul a 2,4 milioane de euro.

În prima aventură la FCSB, Claudiu Keşeru a avut 48 de apariţii, 28 de goluri şi 9 assist-uri. La Ludogoreţ, pentru care a jucat în perioada 2015-2021, Keşeru a adunat 243 de meciuri, 139 de goluri şi 44 de assist-uri.

Claudiu Keşeru are şi 42 de selecţii la naţionala României, pentru care a marcat de 13 ori.

”Keşeru este un jucător care nu mai are nevoie de prezentări, dar vom vedea. Mă interesează să evaluez foarte bine lotul pe care îl avem, să îi analizez pe jucători şi apoi vedem dacă mai e nevoie să ne completăm sau nu”, Edi Iordănescu, într-o declaraţie făcută în urmă cu 5 zile.

Afla mai multe despre: keseru 

viewscnt
Articole similare