Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Încă o vedetă, OUT de la CFR Cluj! "Negociem rezilierea". A rupt tăcerea şi a divulgat tot ce se întâmplă

BREAKING NEWS | Încă o vedetă, OUT de la CFR Cluj! "Negociem rezilierea". A rupt tăcerea şi a divulgat tot ce se întâmplă

CFR Cluj

Comentarii

Continuă plecările de la CFR Cluj, după schimbările dictate de finanţatorul Nelu Varga, la începutul sezonului. Demiterea preşedintelui Marian Copilu a făcut şi o victimă colaterală. Portarul Giedrius Arlauskis a rupt tăcerea şi a anunţat că o părăseşte pe campioana României. El a detaliat ce i s-a întâmplat în ultima perioadă.

Giedrius Arlauskis, OUT de la CFR Cluj! A confirmat despărţirea

Nu mai există cale de întoarcere la CFR Cluj pentru Giedrius Arlauskis, anunţă fotbalistul. Lituanianul a confirmat că a părăsit echipa, în semn de solidaritate faţă de prietenul său bun, Marian Copilu„Am părăsit echipa, din cauza plecării preşedintelui Marian Copilu. Suntem prieteni buni. El a fost cel care m-a convins să mă întorc în România. Când a plecat, atunci am spus că nu-mi mai găsesc locul aici", a declarat Arlauskis pentru presa din ţara natală. Contractul său actual e valabil încă trei ani, dar multiplul campion al Ligii 1 a luat o decizie drastică "Negociem rezilierea contractului. Am crezut că îmi voi încheia cariera în România. Totuşi, voi avea aproape 37 de ani atunci", a adăugat fotbalistul. 

Unul dintre fotbaliştii de bază din mandatele lui Dan Petrescu este în Lituania, unde se recuperează, după o accidentare, şi îşi calculează următorul pas din carieră: "Mi-am rănit glezna în timpul meciului cu Young Boys. Am luat o pauză, dar în timpul antrenamentului am fost lovit din nou în acelaşi loc. A început inflamaţia osului, am sângerat. Cu Steaua Roşie am luat medicamente şi am intrat, fără să simt nimic. În timpul meciului, efectul medicamentul a încetat după 30 de minute. A fost o durere mare. Am cerut un schimbare, nu mai suportam durerea. Accidentarea nu este gravă, dar este foarte dureroasă.

În două săptămâni voi fi sănătos. Agenţii lucrează, caută o nouă echipă. Desigur, în acest moment toate ferestrele de transfer sunt închise, poate voi aştepta. În cel mai rău caz, în cel mai rău caz, voi merge undeva în ianuarie"a adăugat portarul. 

În această perioadă, au mai plecat jucători importanţi, precum: Pereira, Sandomierski, Mario Rondon, Paulo Vinicius, Meleke sau Iasmin Latovlevici.

Giedrius Arlauskis vrea să plece de la CFR Cluj şi să joace în Japonia

"Cu siguranţă nu voi merge undeva doar pentru a alege din punct de vedere al portofelului. Nu am asta în plan. Mai bine rămân acasă. Am fost dorit în Cipru, dar nu am vrut. Dacă există o ofertă bună, un campionat atractiv, Arabia Saudită, Turcia, nu pot să ignor. De fapt, când am vorbit cu agentul, am spus că aş vrea să merg în Japonia. Keisuke Honda a venit la noi (n.r. - la FK Suduva Marijampole, în trecut). Şi aş fi interesat să încerc în Japonia,  pentru ţară, pentru cultură. Campionatul e interesant. Şi există vedete acolo”, le-a mai transmis Giedrius Arlauskis jurnaliştilor din ţara natală, cărora le-a recunoscut că nu va reveni în naţionala Lituaniei, după un conflict între el şi federaţia naţională. 

Astfel, CFR Cluj rămâne cu trei variante pentru postul de portar. Titular a devenit Cristian Bălgrădean, care a comis o nouă gafă, de această dată la debutul în grupele Conference League, 0-1 cu Jablonec. Rezervele sunt Cristiano şi tânărul Otto Hindrich. 

Bogdan Mara despre Culio: ”Are nevoie de câteva meciuri” Care este situaţia lui Arlauskis

Afla mai multe despre: cfr clujmarian copiludan petrescumarius sumudicatransferuri cfr clujplecari cfr clujplecare giedrius arlauskis cfr clujcfr cluj jabloneccfr cluj conference league 

viewscnt
Articole similare