Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Ionuţ Radu a dat lovitura vieţii, în plină pandemie! Românul va apăra la o triplă campioană a Europei

BREAKING NEWS | Ionuţ Radu a dat lovitura vieţii, în plină pandemie! Românul va apăra la o triplă campioană a Europeigalerie foto

Serie A

Comentarii

Portarul român Ionuţ Andrei Radu va schimba din nou echipa, în această vară, anunţă presa italiană.

Împrumutat în iarnă de la Internazionale Milano, Ionuţ Radu nu a apucat să debuteze până acum la Parma, iar site-ul de specialitate Tutto Mercato anunţă că goalkeeper-ul de 22 de ani va reveni la fosta campioană a Europei, la finalul sezonului.

De această dată, "nerazzurrii" au decis să îi dea o şansă lui Ionuţ Radu şi să îi ofere posibilitatea de a se bate pentru un loc de titular cu veteranul Samir Handanovic. Ajuns la 35 de ani, portarul sloven va intra la 30 iunie în ultimul an de contract cu Inter, astfel că oficialii grupării milaneze au luat decizia de a-l readuce pe Radu la echipa. 

Ionuţ Radu revine la Internazionale Milano, campioana Europei în '64, '65 şi 2010

"Inter crede în Radu pentru anul viitor", titrează site-ul din Peninsulă, care notează că, în plus, Inter vrea să mai aducă un tânăr portar. Este vorba despre portughezul Luis Maximiano, în vârstă de 21 de ani, care evoluează pentru Sporting Lisabona şi are o cotă de trei milioane de euro.

"Goalkeeper-ul născut în '99 este în planurile lui Inter pentru sezonul viitor, la fel ca Radu. Împrumutat mai întâi la Genoa, apoi la Parma, românul va reveni la origini ca să îşi joace cărţile în faţa lui Handanovic. În acelaşi timp, Inter se gândeşte la Maximiano", adaugă Tutto Mercato.

  • 12 milioane de euro este cota lui Ionuţ Radu, conform Transfermarkt.de
  • 51 de apariţii are Ionuţ Radu în Serie A, dintre care 9 fără gol primit

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe