Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Marius Şumudică pleacă de la Al Shabab şi semnează cu o altă echipă. Unde va antrena românul în sezonul următor

BREAKING NEWS | Marius Şumudică pleacă de la Al Shabab şi semnează cu o altă echipă. Unde va antrena românul în sezonul următor
Comentarii

Marius Şumudică a avut un sezon peste aşteptări pe banca lui Al Shabab, dar, chiar înainte de finalul sezonului, şi-a semnat sentinţa şi, cel mai probabil, nu va mai rămâne şi în sezonul următor în Arabia Saudită.

Deşi Al Shabab se află pe locul al treilea în clasament, Marius Şumudică va pleca din Arabia Saudită la finalul sezonului. Conform jurnaliştilor de la almowaten.com, antrenorul român ar fi semnat deja cu o altă echipă din Emiratele Arabe Unite, iar numele acesteia va fi dezvăluit la finalul acestui sezon.

"Al Shabab e pe locul trei, cu Şumudică pe bancă. Trebuie să mă mai suporte trei meciuri şi apoi pot alege ce antrenor vor. Eu am respect mult clubul, am făcut o echipă care în ultimii cinci-şase ani nu a fost niciodată pe locul trei. Sunt al doilea natrenor din istoria echipei care face 50 de punct şi consider că că merit mult mai mult pe respect din partea lor. Nu e însă nicio problemă" , declara Şumudică în urmă cu două săptămâni.

Afla mai multe despre: sumudicaal shababarabia saudita 

viewscnt
Articole similare