Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | "Messi" de la FCSB i-a cerut lui Gigi Becali să plece de la echipă, dar rămâne "captiv": "Nu dau şanse, că nu sunt Dumnezeu"

BREAKING NEWS | "Messi" de la FCSB i-a cerut lui Gigi Becali să plece de la echipă, dar rămâne "captiv": "Nu dau şanse, că nu sunt Dumnezeu"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a dezăluit că o rezervă eternă de la echipă a avut o cerere importantă. Andrei Vlad (24 de ani) simte că nu primeşte şanse şi i-a cerut afaceristului să fie lăsat la o altă echipă, măcar sub formă de împrumut.

Gigi Becali a dezvăluit că un fotbalist s-a săturat şi vrea să plece: "Mi-a zis 'să mă daţi împrumut'"

"Messi al portarilor", Andrei Vlad, e ţintuit pe banza de rezerve a FCSB, după ce Ştefan Târnovanu a demonstrat că echipa se poate baza pe el. 

După ce s-au plătit 400.000 de euro către Universitatea Craiova, Andrei Vlad a fost titular, dar gafele au dus la pierderea locului. 

La şase ani de la sosirea la FCSB, Andrei Vlad şi-a făcut curaj şi i-a cerut lui Gigi Becali să-l lase să-şi încerce norocul şi la altă echipă.

Însă, finanţatorul nici nu a vrut să audă, în condiţiile în care la orizont e un nou sezon solicitant, cu meciuri în România şi în Conference League. 

Gigi Becali, despre Andrei Vlad: "Eu dau salarii şi respect un contract"

"Eu nu dau şanse. Aici, la fotbal, şansele lor există, iau banii. Eu trebuie să dau salarii, nu şanse. 

Am vorbit şi cu Vlad, că <<Vreau şi eu să fac>>. Apără, mă, cine nu te ţine să aperi? <<Vreau şi eu să apăr, să mă daţi împrumut>>. <<Bine, mă, eu te dau pe tine împrumut şi eu nu mai apăr, că echipele au doar un portar, nu au nevoie de rezervă>>. 

Da, mi-a cerut să plece, că vrea să-i dau şanse. Eu nu dau şanse, aici e fotbal, eu dau salarii şi respect un contract şi asta fac. Nu dau şanse, că nu sunt Dumnezeu. Nicio şansă, nimic, nu e pe milă la fotbal, ci pe respect", a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik

În cinci meciuri a apărat Andrei Vlad la FCSB în sezonul trecut, trei în Superliga şi două în Cupa României. 

De asemenea, Gigi Becali a recunoscut că Ştefan Târnovanu mai are puţine şanse până când va fi trecut pe banca de rezerve, mai ales după ce a greşit în FCSB - Dinamo, 2-1, în Superliga

Afla mai multe despre: gigi becaliandrei vladfcsb dinamostefan tarnocanu 

viewscnt
Articole similare