Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi a făcut prăpăd! A rămas consternat de ce făceau în vestiar fotbaliştii Farului. "România să ştie, trebuie să ştiţi. Eu cam prevăd ce se întâmplă peste un an"

Hagi a făcut prăpăd! A rămas consternat de ce făceau în vestiar fotbaliştii Farului. "România să ştie, trebuie să ştiţi. Eu cam prevăd ce se întâmplă peste un an"

Farul Constanța

Comentarii

Managerul Farului Constanţa, Gică Hagi, a sunat trezirea în rândul fotbaliştilor săi. "Regele" a făcut-o public, într-un moment în care e nemulţumit şi îngrijorat de cum a arătat echipa în startul sezonului.

Gică Hagi schimbă foaia la Farul Constanţa

Eliminarea clară din preliminariile Champions League, cu Sheriff, a lăsat urme asupra lui Gică Hagi. După victoria Farului 4-1 cu FC Voluntari, "Regele" a avut o intervenţie dură la adresa anumitor jucători, cum nu s-a mai întâmplat de mult. 

"Nu poţi să faci doar o fază şi să joci fotbal. În vestiar, unii îşi doresc şi alţii cred că sunt în vacanţă. Ştiu că suntem la mare, e frumos. Ştim povestea de la Constanţa, că în Constanţa vara nu se joacă fotbal, că suntem la mare în vacanţă. Ar trebui să ne trezim. În România mai merge, dar afară, nu. Trebuie să ne trezim. 

Impresia mea e că s-a implementat o aroganţă în club, destul de aroganţi... Am făcut ceva anul trecut, dar acum e o nouă provocare. 

Dacă nu ne trezim, ne aşteaptă timpuri grele. Am experienţă să pot să prevăd sau să am viziune. Eu cam văd ce se întâmplă peste jumătate de an, un an. Eu n-o să plec, că nu mai dau afară, ei n-o să mă dea afară. O să plece ei. Cei care nu fac faţă... O să curăţăm vestiarul aşa cum trebuie.

Dacă sunt sătui şi au făcut totul, atunci avem o problemă mare. Eu sunt conectat, dar în partea cealaltă cam greu. E o impresie, sper să mă înşel", a declarat Gică Hagi, indignat, în conferinţa de presă de după Farul Constanţa - FC Voluntari 4-1. 

Fotbaliştii l-au deranjat pe Gică Hagi pentru ce făceau în vestiar: "Norocul ăsta cât să-l ai? Iar ei râdeau în vestiar după meci"

După a doua victorie din două posibile în Superliga, Gică Hagi a fost nemulţumit că anumiţi jucători nu i-au ascultat indicaţiile, în special pe faza defensivă. Mai mult, s-a arătat deranjat când i-a văzut că au un sentiment de mulţumire în vestiar. 

"Aţi văzut ce am făcut pe bancă la 4-1. Nu e normal să zici ceva şi toată lumea să facă ce gândeşte, ce vrea, cum vrea. Cum am jucat la Sheriff, individual. Nu, nu, nu... Noi avem nişte principii. Cine le încalcă, dispare, sănătate! Eu am foame, ambiţie, vreau să câştig. Par frumoase la Farul toate, dar să nu credeţi că mi-a picat bine ce s-a întâmplat cu Sheriff. 

Voluntari a avut multe ocazii, dar norocul ăsta cât să-l ai? Iar ei râdeau în vestiar după meci. Ei râdeau în vestiar după meci, credeau că nu ştiu ce au făcut. În vestiar sunt şi eu acolo şi ştiu cum trebuie să arăţi. Echipa nu poate face doar o fază, doar cu mingea. Iar fără minge să mă rog de ei să alerge, să marcheze omul, să aibă agresivitate. Nu se poate aşa ceva! De mâine mă dezbrac cu ei în vestiar, că trebuie să schimb lucrurile, că nu merg. 

Atenţie la cuvintele pe care le zic. Din noroc şi şansă cu Buzbuchi avem şase puncte. Punct! De aici trebuie să schimbăm lucrurile, ca să nu mai fie portarul cel mai bun, cum a fost şi la Sibiu, iar ei să cânte în vestiar. Lucrurile trebuie schimbate. Ei zic că aud lucrurile, apoi iar... Ei cred că aşa se joacă fotbalul.

De ce pot alerga Artean, Grameni, Popescu, iar alţii nu? Se antrenează, sunt concentraţi, îşi doresc, de aştia am eu nevoie. Am avut foame, foame, nu că am fost mai buni decât FCSB ca lot, valoare, Craiova sau CFR. Să nu credeţi asta, că ne păcălim", a adăugat "Regele". 

Gică Hagi: "Pare atipic, dar eu trebuie să zic realitatea"

"Se pare că eu trebuie să stau să ţip 90 de minute, să fac fiecare fază, să ţip la ei să facă. Nu vor. Dacă aş tăcea... Câte am luat în pregătire? Cinci, trei goluri, câte am luat cu Sheriff? 

Sunt foarte supărat, toţi trebuie să ştiţi, România să o ştie. Pare atipic, dar eu trebuie să zic realitatea, nu am de ce să ascund realitatea. E groasă, Farul o are groasă în viitor. 

S-a întâmplat o minune la Constanţa, iar ca să trăieşti cu asta e o mare responsabilitate, nu să fii arogant. Sperăm să fim modeşti, să muncim al fel, că ştiu că suntem foarte buni. Mulţumesc!", a mai spus managerul Farului Constanţa, Gică Hagi. 

Afla mai multe despre: gica hagifarul constantafarul constanta fc voluntari 

viewscnt
Articole similare