Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Transfer BOMBĂ de la FCSB! Becali, ce ţeapă: fotbalistul desfiinţat pleacă la o super campioană din Europa

BREAKING NEWS | Transfer BOMBĂ de la FCSB! Becali, ce ţeapă: fotbalistul desfiinţat pleacă la o super campioană din Europagalerie foto

Superliga

Comentarii

FCSB are parte de o nouă perioadă de transferuri agitată, după ce Gigi Becali şi-a intrat în rol cu câteva luni înainte de deschiderea perioadei. Vicecampioana punctează atât la capitolul plecări, dar şi la sosiri. Totuşi, FCSB îşi va pierde câţiva jucători importanţi, printre care Cristian Bălgrădean şi Bogdan Planic, ultimul fiind aproape de lovitura carierei.

Gigi Becali s-a mişcat rapid, după apariţia pandemiei de coronavirus şi cu amânarea ligilor naţionale. Finanţatorul FCSB a redus salariile la jumătate şi i-a băgat în şomaj tehnic pe fotbaliştii care mai mult ca sigur nu vor mai rămâne din vară: Adrian Popa, Marko Momcilovic, Harlem Gnohere, Alexandru Stan, Cristian Bălgrădean. Doar Bogdan Planic a opus rezistenţă, fiind şi el băgat în şomaj tehnic, dar acum fundaşul central e aproape de lovitura carierei.

Ofertă pentru Bogdan Planic de la Fenerbahce. FCSB îl poate pierde gratis

FCSB pare un capitol închis pentru Bogdan Planic. Sârbul şi impresarul acestuia s-au certat cu Gigi Becali, după ce cei doi nu au fost de acord cu reducerea salariului jucătorului FCSB. După mai multe runde de negocieri, omul de afaceri a anunţat că nu mai are nevoie de sârb şi l-a trimis în şomaj tehnic. De altfel, Gigi Becali negociază intens cu fotbalistul, pe care-l vede drept înlocuitorul lui Bogdan Planic.

Sârbul ar mai fi putut rămâne la FCSB încă un sezon, deşi îi expiră contractul în această vară, datorită unei clauze din din contract, care nu va mai fi activată de părţi.

La 28 de ani, Bogdan Planic e aproape de lovitura carierei. Presa din Turcia susţine că Fenerbahce a înaintat o oferă pentru sârbul, care poate ajunge gratis la Istanbul în această vară. Fanatik.com.tr notează că turcii au făcut primul pas în privinţa fotbalistului de care au fost interesaţi şi la începutul sezonului. De asemenea, jurnaliştii turci au aflat şi despre conflictul dintre Gigi Becali şi jucător şi dau mari şanse de reuşită transferului.

  • Fenerbahce este una dintre echipele istorice ale Turciei, cu 19 titluri de campioană, şase Cupe ale Turciei şi nouă Supercupe ale Turciei.

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Bogdan Planic. FCSB negociază pentru Andrei Chindriş

Cum soarta lui Bogdan Planic a fost decisă deja, FCSB s-a reorientat şi a apelat la FC Botoşani, una dintre echipele cu care a făcut afaceri în ultimele sezoane. Gigi Becali şi Valeriu Iftime negociază în această perioadă trecerea lui Andrei Chindriş la FCSB, dar cele două părţi ţin la preţ. 

De altfel, patronul moldovenilor a oferit câteva detalii despre transferul lui Andrei Chindriş: "Lucrurile sunt într-o anumită dinamică, impresarul (n.r. - Florin Vulturar) vorbeşte cu domnul Becali, eu am să stabilesc la urmă forma finală, s-o corectăm. Nu este un preţ care să satisfacă azi cerinţa mea sau dorinţa mea. Dar nu îmi dau seama dacă preţul e corect sau nu. Să nu fiu exagerat. Nu îmi dau seama ce o să se întâmple în viitorul apropiat cu starea asta econimică. Nu ştiu dacă un transfer de 5-600 mii de euro pentru Chindriş este mic sau este chiar OK în momentul acesta. Nu am hotărât nimic dacă pleacă sau nu", a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport.

Gigi Becali îl vede pe Andrei Chindriş înlocuitorul perfect pentru Bogdan Planic, care a jucat în 91 de meciuri pentru FCSB, de la transferul din 2017, fiind titular incontestabil în sezoanele petrecute în Liga 1. 

Afla mai multe despre: bogdan planicfcsbgigi becalitransferuri fcsbgigi becali fcsbbogdan planic transfervaleriu iftimebogdan planic fenerbahcefenerbahcetransferuri gigi becali 

viewscnt
Articole similare