Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | OUT! Rotaru taie-n carne vie: curăţenie generală la Craiova! Transferuri de titlu pregătite

BREAKING | OUT! Rotaru taie-n carne vie: curăţenie generală la Craiova! Transferuri de titlu pregătite
Comentarii

Instalarea lui Costel Gâlcă pe banca Universităţii Craiova a fost doar prima mutare pe care Mihai Rotaru a gândit-o pentru sezonul viitor, în care vrea atace titlul în Superligă. Se pregăteşte o curăţenie generală a lotului la echipa din Bănie, club care a schimbat antrenori pe bandă rulantă în ultimii ani.

Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, este gata să taie-n carne vie şi să renunţe la unele dintre vedetele sale pentru a aduce alţi jucători importanţi cu care să-l ajute pe Constantin Gâlcă să se bată la titlu, trofeu pe care l-a câştigat cu FCSB în 2015, fiind ultimul cu care "roş-albaştri" au triumfat în România.

Universitatea Craiova se transformă, sub bagheta lui Gâlcă, din vară. Mihai Rotaru, gata de curăţenie

Concret, când vine vorba de curăţenie generală se pare că Mihai Rotaru a făcut o listă scurtă cu jucători care sunt netransferabili, în rest toată lumea poate pleca de la Universitatea Craiova. Potrivit ziare.com, împreună cu Gâlcă, Rotaru a decis că Alexandru Mitriţă, Elvir Koljic, Nicuşor Bancu, Jovan Markovic şi Anzor Mekvabishvili sunt de neatis în Bănie, restul jucătorilor fiind dispensabili.

Asta înseamnă că patronul din Bănie este gata să renunţe la vedete precum Andrei Ivan sau Vladimir Screciu, fotbalist de echipa naţională, în cazul unor oferte mulţumitoare pentru ambele părţi.

Totuşi, în ciuda faptului că este gata de curăţenie, Costel Gâlcă nu va rămâne fără jucători pentru lupta la titlu. Potrivit sursei citate, Universitatea Craiova va încerca să intre pe "piaţa" din Spania şi Polonia, unde antrenorul are relaţii foarte bune, pentru a aduce fotbalişti de calitate cu care să aducă plus valoare lotului oltenilor şi să se poată lupta cu FCSB, CFR Cluj şi Rapid pentru câştigarea campionatului.

Costel Gâlcă l-a înlocuit pe bulgarul Ivaylo Petev la Universitatea Craiova, după înfrângerile suferite de echipă contra Oţelului şi a FCSB, care au pus capăt speranţelor la trofee în acest sezon. Înfrângerea cu Oţelul a eliminat echipa din Cupa României, iar meciul pierdut cu FCSB a depărtat şi mai are Craiova de titlu.

Afla mai multe despre: universitatea craiovacostel galcamihai rotarucuratenietransferurisuperliga 

viewscnt
Articole similare