Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Pep Guardiola, la o altă echipă. Unde va antrena ibericul după plecarea de la City

BREAKING | Pep Guardiola, la o altă echipă. Unde va antrena ibericul după plecarea de la City

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola, managerul campioanei Angliei, Manchester City, a dezvăluit că visează să conducă o echipă naţională la Cupa Mondială, pentru a putea trăi experienţa unei astfel de competiţii din postura de selecţioner.

"Mi-aş dori să particip la o mare competiţie ca selecţioner. Mi-ar plăcea să trăiesc experienţa unei Cupe Mondiale, a unui Campionat European sau a unei Copa America. Nu ştiu când, peste 5, 10 sau 15 ani, dar mi-ar plăcea să particip la o Cupa Mondială ca antrenor.

Pentru a lucra la o selecţionată, trebuie să te dorească şi să te angajeze cineva, aşa cum se întâmplă şi în cazul cluburilor. Nu ştiu cine m-ar vrea să lucrez la o echipă naţională", a declarat Guardiola pentru postul ESPN.

În vârstă de 53 de ani, Pep Guardiola este antrenorul cu cele mai mari performanţe la nivel de club din ultimele două decenii.

El a cucerit de trei ori Liga Campionilor, cu FC Barcelona (2008, 2011) şi Manchester City (2023), fiind triplu campion al Spaniei (cu Barca) şi Germaniei (cu Bayern Munchen), precum şi cvintuplu campion al Angliei, alături de "cetăţeni".

Afla mai multe despre: pep guardiolamanchester city 

viewscnt
Articole similare