Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Titlul cu Barcelona nu e pierdut pentru Xavi: ”Vom avea doar finale. Putem să punem presiune pe Girona şi Real Madrid”

Titlul cu Barcelona nu e pierdut pentru Xavi: ”Vom avea doar finale. Putem să punem presiune pe Girona şi Real Madrid”

FC Barcelona

Comentarii

Antrenorul celor de la FC Barcelona, Xavi (44 de ani), a prefaţat duelul cu Getafe şi încă mai speră la al doilea titlu de campion alături de formaţia catalană.

Xavi, cu gândul la un nou titlu cu Barcelona în La Liga

FC Barcelona are un meci dificil în La Liga. Formaţia catalană o va întâlni pe teren propriu pe Getafe, sâmbătă, 24 februarie, de la ora 17:15, în etapa a 26-a din campionatul spaniolă.

Campioana Spaniei vine după remiza de la Napoli (1-1), din turul optimilor de finală din Liga Campionilor, dar situaţia din întrecerea internă este complicată.

FC Barcelona ocupă locul 3, cu 54 de puncte, fiind la opt puncte în spatele liderului Real Madrid, cu 13 etape rămase de jucat din acest sezon.

Iar Xavi încă mai are speranţe la titlul de campioană a Spaniei. Ar fi al doilea campionat la rând câştigat de Barcelona în mandatul fostului campion mondial.

"Nu aruncăm prosopul, dar ştim că va fi complicat. Barca nu mai are dreptul la eroare pe teren propriu. Noi am avut o reacţie foarte bună, însă de acum până la sfârşitul sezonului vom avea doar finale.

O victorie cu Getafe ne-ar aduce linişte şi ne-ar permite să punem presiune pe Girona şi Real Madrid”, a declarat Xavi, înaintea partidei din La Liga.

Returul dintre FC Barcelona şi Napoli este marţi, 12 martie, de la ora 22:00, în Spania. Xavi o va părăsi pe Barca la finalul sezonului, după cum el însuşi a anunţat.

Afla mai multe despre: xavibarcelonala liga 

viewscnt
Articole similare