Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING Real Madrid îşi reface Galaxia! Două mega transferuri anunţate de spanioli

BREAKING Real Madrid îşi reface Galaxia! Două mega transferuri anunţate de spanioli

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid ar urma să-i achiziţioneze atât pe Kylian Mbappe, cât şi pe Erling Haaland, anunţă presa spaniolă.

Real Madrid a început a doua eră Carlo Ancelotti cu o victorie, 4-1 pe terenul lui Alaves. Deşi a fost doar 0-0 la pauză, formaţia blanco a marcat imediat după pauză, prin Karim Benzema.

Zece minute mai târziu, Nacho a majorat avantajul formaţiei lui Ancelotti. Benzema a reuşit ”dubla” în minutul 62 şi a dus scorul de 3-0, însă gazdele au revenit prin Joselu, care a transformat o lovitură de la 11 m în minutul 65. Real Madrid nu a mai pierdut frâiele meciului, ba chiar a mai punctat o dată pe final prin Vincius Junior. Brazilianul a transformat în gol, în prelungiri, prima pasă decisivă a austriacului David Alaba la Madrid.

Florentino Perez reface Galaxia. Presa spaniolă anunţă: ”Haaland şi Mbappe vor juca la Real Madrid!”

La scurt timp după meci, jurnalistul Ivan Martin de la OK Diario, a anunţat că starurile la care visează suporterii madrileni, Kylian Mbappe şi Erling Haaland, vor juca la Real Madrid.

Jurnalistul care anunţase şi transferul lui Ramos la PSG a explicat: ”Mbappe trebuie să-şi anunţe plecarea. Este supărat, a fost foarte supărat încă de la interviul dat în luna mai. Se simte presat, iar misiunea PSG-ului este imposibilă. Dacă de acum, până pe 31 august, Mbappe va presa clubul pentru a pleca, PSG va trebui să accepte acest lucru. Dacă nu, va aştepta un an. Mbappe va fi jucătorul Realului acum sau în iunie 2022” a anunţat Martin.

Ivan Martin a atacat şi subiectul Erling Haaland: ”Este un caz diferit. Este vorba despre un fotbalist tânăr, care a refuzat cam orice ofertă pentru că vrea să joace la Real Madrid. Putea să semneze cu Chelsea, pe bani mulţi, dar a refuzat, iar Chelsea l-a luat pe Lukaku. Haaland vrea să joace la Real Madrid, dar va mai rămâne un sezon la Borussia Dortmund. Într-un an, se pot întâmpla multe, inclusiv o scădere de randament. Dar dacă totul rămâne pe această linie, Haaland va veni la Real Madrid anul viitor. Dacă voia, mergea la Chelsea, campioana Europei, sau la United ori City, care l-au vrut. Niciuna nu l-a putut transfera. Nimeni nu l-a putut aduce pentru Haaland vrea să joace la Real Madrid” a mai explicat sursa citată. 

Fanii speră şi la Pogba

MARCA anunţă că şi Paul Pogba ar putea ajunge la Real Madrid în vara viitoare

Francezul vrea să-şi ducă la bun sfârşit contractul cu Manchester United, apoi să plece gratis la Real Madrid, club care îl urmăreşte pe Pogba de câţiva ani.

Ar fi şi o mutare strategică importantă, ca răspuns al lui Florentino Perez, după ce Man United l-a transferat pe Varane de la Madrid.

Afla mai multe despre: kylian mbappeerling haalandreal madrid 

viewscnt
Articole similare