Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | "Semnează!". Înlocuitorul lui Haaland, convins! Borussia Dortmund, lovitură uriaşă

BREAKING | "Semnează!". Înlocuitorul lui Haaland, convins! Borussia Dortmund, lovitură uriaşă
Comentarii

Karim Adeyemi (19 ani), unul dintre fotbaliştii doriţi de Barcelona, a ales alt club. Jucătorul cu origini româneşti s-a înţeles cu Borussia Dortmund, unde va fi - cel mai probabil - înlocuitorul lui Erling Haaland. Borussia Dortmund trebuie să se înţeleagă acum şi cu RB Salzburg, clubul-mamă al lui Adeyemi.

"S-a decis, semnează cu ei!". Karim Adeyemi a refuzat Barcelona şi Real Madrid pentru alt club de top

Barcelona se află într-un proces de reconstrucţie şi îl avea pe lista de transferuri pe Karim Adeyemi, unul dintre tinerii cu mare potenţial din fotbalul european, însă jucătorul cu origini româneşti a ales alt club. Bild scrie că Adeyemi, dorit de Barcelona sau Real Madrid, a ales-o pe Borussia Dortmund.

Sursa citată anunţă că Adeyemi s-a decis şi va semna cu Borussia Dortmund, după ce s-a înţeles cu formaţia din Germania. Potrivit aceleiaşi surse, lipseşte doar ca echipele să bată palma pentru transfer. În acest moment, între cerere şi ofertă există o diferenţă de cinci milioane de euro, dar şansele să se ajungă la o înţelegere sunt mari.

La Borussia Dortmund, Karim Adeyemi îl va înlocui, cel mai probabil, pe Erling Haaland. Norvegianul va avea activă, în vara lui 2022, clauza de reziliere de 75 de milioane de euro, accesibilă tuturor cluburilor mari din lume.

  • 15 goluri şi două pase de gol are în cont în acest sezon Karim Adeyemi, în toate competiţiile

Afla mai multe despre: karim adeyemitransferborussia dortmundacord 

viewscnt
Articole similare