Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bucata din decizia instanţei care l-a revoltat pe MM! "Se şterg rezultatele de atunci? Eu pe asta n-o înţeleg" | EXCLUSIV

Bucata din decizia instanţei care l-a revoltat pe MM! "Se şterg rezultatele de atunci? Eu pe asta n-o înţeleg" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a oferit o primă reacţie, după decizia Curţii de Apel, privind palmaresul Stelei Bucureşti.

Cum s-a primit la FCSB decizia palmaresului! FCSB n-a avut palmaresul între 2003-2017, iar o perioadă este "în aer"

Curtea de Apel Bucureşti a hotărât, luni, că palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei „Steaua Bucureşti” din 1947 şi până în 1998 aparţine reclamantului CSA în procesul cu FCSB, fiind astfel menţinute dispoziţiile sentinţei referitoare la soluţia în acest caz.

AFC Steaua are bucata 1998-2003, perioadă care nu aparţine nici Stelei, nici FCSB-ului, iar echipa finanţată de Gigi Becali a mai primit vestea că nu a deţinut palmaresul istoric în perioada 2003 - 2017.

MM Stoica a căutat explicaţii pentru ce s-a petrecut între 1998 - 2003, iar în privinţa palmaresului a folosit replica lui Cristi Costache, pentru Orange Sport, care a analizat situaţia cluburilor mari din România

"Cred că trebuie să ne oprim după prima frază, că admite apelul. După care îl citez pe Cristi Costache, care a zis perla anului, că palmaresul e ca părul de pe piept, îl iei cu tine. 

Să zici că o zonă a palmaresului rămâne în eter, eu pe asta n-o înţeleg. Se şterg rezultatele de atunci, jucătorii de atunci nu mai au trofee în acea perioadă? Nu ştiu, chiar nu ştiu. 

Vrei să-ţi spun ceva? Întrebare. În 2002, la Galaţi, am bătut Steaua cu 1-0, îl aveam antrenor pe Marius Lăcătuş. Ni se şterge şi nouă rezultatul de atunci?", a spus MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Cu ce se laudă FCSB

Întrebat dacă are speranţe că FCSB se va mai numi Steaua, oficial, MM Stoica a evitat să răspundă concret.

În schimb, s-a referit la interesul pe care-l generează echipa finanţată de Gigi Becali: Nu am nici cea mai vagă idee despre ce se va întâmpla. Ce mă interesează pe mine că deja, deşi jucăm peste două săptămâni cu Rapid, am sărit de 12.000 de bilete vândute online, avem cea mai mare audienţă pe teren propriu din istoria recentă. Asta mă interesează. 

Nu ştiu (n.r. - dacă se vor mai numi Steaua), mi-e greu să intru în speţa asta, pentru că în vara anului viitor Arena Naţională va fi închisă şi, prin urmare, aş vrea să jucăm în Bucureşti pe un stadion mai mare, aşa că orice spune se poate folosi împotriva mea şi împotriva noastră", a mai spus conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica, la Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: palmares steauafcsb steauacsa steaua bucurestimm stoica 

viewscnt
Articole similare