Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bucurie printre tricolorii mici după ce au aflat grupa de la EURO 2021. Măţan: "Dăm piept cu jucătorii pe care îi văd la televizor". Ghiţă vrea revanşa cu Germania

Bucurie printre tricolorii mici după ce au aflat grupa de la EURO 2021. Măţan: "Dăm piept cu jucătorii pe care îi văd la televizor". Ghiţă vrea revanşa cu Germania

Echipa națională

Comentarii

Fotbaliştii Viitorului, Alexandru Măţan şi Virgil Ghiţă, doi dintre componenţii naţionalei U21, au oferit primele declaraţii, după tragerea la sorţi de la EURO 2021.

România face parte din Grupa A, alături de Ungaria, Olanda şi Germania, la turneul final al Campionatului European de tineret, care va avea loc în Ungaria şi Slovenia, în 2021, s-a stabilit, joi, după tragerea la sorţi de la Nyon. România a fost în a treia urnă valorică.

"Este o grupă destul de dificilă, Germania şi Olanda sunt două ţări cu jucători tineri foarte talentaţi şi va trebui să dăm totul ca să ne calificăm mai departe.  Să avem cel puţin dăruirea pe care au avut-o băieţii anul trecut dacă vrem să ne calificăm, altfel nu avem nicio şansă. 

E un test de maturitate pentru noi, o să dăm piept cu jucătorii pe care cel puţin eu îi văd la televizor şi va trebui să facem o figură frumoasă", a declarat Alexandru Măţan, potrivit fcviitorul.ro.

Căpitanul naţionalei U21, Virgil Ghiţă, susţine că îşi doreşte victoria în faţa Germaniei, care a eliminat naţionala lui Mirel Rădoi, în 2019, din semifinalele de la EURO: "E o grupă grea, dar cu echipe valoroase, toate cele patru echipe au jucători extraordinari de buni şi cred că vor fi meciuri foarte tari şi o grupă foarte strânsă. Asta e şi motivaţia noastră de anul viitor, ultima oară am trecut dintr-o grupă mai grea decât este aceasta şi cred că nu avem niciun motiv pentru care să ne gândim că nu vom trece şi de această grupă.  

Normal că ne gândim şi la acest lucru (n.r. - revanşa cu Germania), cel puţin eu abia aştept să fiu acolo, să joc împotriva lor, pentru că ne-au bătut ultima oară şi cred că putem arăta că-i putem bate şi noi", a declarat fundaşul Viitorului. 

Afla mai multe despre: alexandru matanvirgil ghita 

viewscnt
Articole similare