Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bulgarii s-au uitat degeaba la meciul cu Oţelul! FCSB pregăteşte surpriza la returul cu ŢSKA 1948 Sofia. MM Stoica: "Am zis clar"

Bulgarii s-au uitat degeaba la meciul cu Oţelul! FCSB pregăteşte surpriza la returul cu ŢSKA 1948 Sofia. MM Stoica: "Am zis clar"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a anunţat că doar patru fotbalişti vor începe returul cu ŢSKA 1948 Sofia încă din primul minut. Încă există discuţii despre Alexandru Pantea, pe care FCSB îl vrea pe teren în weekend, cu CFR Cluj, în Superliga.

Ce pregăteşte FCSB pentru returul cu ŢSKA 1948 Sofia: "Am zis clar"

"Vor începe meciul ăsta patru jucători dintre cei care au început la Galaţi. Am zis clar că nu joacă Chiricheş. Toată lumea e aptă. Doar de Pantea se discută să nu joace mâine, ca să joace cu CFR. Problema cu jucătorul U21 e mare, nu ca la alţii, dar e mare. 

Terenul (n.r. - la Arcul de Triumf) arată foarte rău. Bulgarii vor face antrenament de la 21:30, ca mâine dimineaţă la 10 să facă antrenament în bază. Au venit foarte hotărâţi", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

  • Cum a arătat FCSB cu Oţelul, 1-0, în Superliga: Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheş, Ov. Popescu - Edjouma, Şut, Djokovic - Cordea, Băluţă, Oct. Popescu

Faţă de deplasarea de la Galaţi, în FCSB - ŢSKA 1948 Sofia ar putea începe din primul minut: Târnovanu, Dawa, Şut şi Octavian Popescu. 

Ce crede Mihai Iosif despre şansele echipelor din Superliga în Conference League

Cu 24 de ore înainte de manşa a doua a turului secund preliminar Conference League, fostul antrenor al Rapidului a vorbit despre şansele de calificare ale echipei din România. 

"Şansele pe hârtie... E clar că FCSB şi Sepsi au prima şansă, la fel şi Farul, după victorie. CFR are cea mai grea misiune şi au şanse toate echipele să se califice. E vorba despre puncte, ca să ieşim şi noi în Europa. 

E o şansă să avem patru echipe acum. Mâine, FCSB şi Sepsi ar trebui mental să stea foarte bine şi să nu ia adversarul de sus, asta ar fi singura problemă. Sportiv, FCSB a fost superioară, iar Sepsi poate materializa cele două goluri", a spus Mihai Iosif. 

Rezultatele primei manşe din turul secund preliminar Conference League

  • Farul Constanţa - Urartu 3-2
  • ŢSKA 1948 Sofia - FCSB 0-1
  • CFR Cluj - Adana 1-1
  • ŢSKA Sofia - Sepsi Sfântu Gheorghe 0-2

Afla mai multe despre: fcsb tska 1948 sofiamihai stoicafcsb conference league 

viewscnt
Articole similare